Selçuk din serialul Infidelul este fiul unei celebre actrițe din Turcia! Iată ce relație specială are tânărul actor Tarık Emir Tekin cu mama sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2022, 23:43
Tarık Emir Tekin Foto(5)

Tarık Emir Tekin, un actor desăvârșit

Sursa: Captură KANAL D

Tarık Emir Tekin face parte din categoria celor mai talentați și carismatici actori aflați la început de carieră.

Serialul turcesc Infidelul încânta publicul din România în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, nu numai prin poveste impresionantă de viață prezentată, ci și printr-o distribuție excepțională, alcătuită din actori renumiți pentru talentul lor, cu zeci de ani de experiență în spate, dar și tineri aflați la început de carieră, dar uluitor de talentați, precum Tarik Emir Tekin, care joacă rolul Selçuk.

Deși are doar 25 de ani, actorul a cucerit deja publicul cu pasiunea pentru profesie și talentul desăvârșit moștenit cu siguranță de la mama lui, celebra actrița Şevval Sam, pe care telespectatorii din România au cunoscut-o în serialul Prețul fericirii, în rolul Ender. 

Selçuk din serialul Infidelul este fiul unei celebre actrițe din Turcia

Tarik Emir Tekin s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie cu renume.

Mama sa, talentata și renumita actrița Şevval Sam (48 de ani) și tatăl lui, Metin Tekin (58 de ani), fost jucător de fotbal și actual antrenor vestit în Turcia, i-au fost alături împreună până în anul 1999, când au decis să divorțeze. Micul Tarik Emir avea pe atunci doar doi ani și a rămas în grija mamei sale, care l-a crescut exemplar în ciuda dificultăților întâmpinate de-a lungul anilor.

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare spectaculoasă de look pentru noul lui proiect! Iată cum arată acum celebrul actor, maturizat cu câțiva ani!

Băiatul a păstrat însă legătură și cu tatăl lui și au o relație frumoasă de prietenie. Însă Tarik o consideră cea mai importantă persoană din viață lui, pe mama să, căreia îi datorează tot ceea ce este astăzi, deoarece renumită actrița i-a insuflat dragostea pentru teatru și i-a îndrumat pașii către o carieră în domeniul actorie la vârstă majoratului.

Astfel, după absolvirea liceului, Tarik Emir Tekin a decis să studieze Oxford School of Drama, din Marea Britanie, cu sediul în Wootton, acolo unde a învățat să joace teatru și s-a format că actor, reușind să își îndeplinească visul și să ii facă mândri pe părinții săi. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după revenirea în Turcia, după absolvirea studiilor în Anglia, Tarik a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial, difuzat pe Netflix, Ascensiunea Imperiilor: Otomanii, în anul 2020, care i-a adus primul pas către succesul de astăzi. Și tot în anul 2020, acesta a jucat și în serialul Ciplak, apoi în 2021, a fost cooptat în filmul artistic Reflection, și în distribuția serialului Infidelul în care a jucat rolul secundar Selcuk, un tânăr rebel și ambițios. 

Dincolo de platourile de filmare, Tarik este un tânăr la fel de rebel și nonconformist, dar și un familist convins, deoarece își adoră părinții. Însă de departe, tânărul actor are o relație specială cu mama lui, celebra Sevval Sam pe care o idolatrizează pentru faptul că i-a călăuzit pașii în carieră și a moștenit talentul actoricesc. 

Citeste si: Volkan, decizie dureroasă pentru Derin! Aflați cum va reacționa tânăra și la ce măsuri extreme va recurge pentru a-și salva căsnicia, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Moldo și Virginia sunt într-o cunoaștere, însă situația dintre ei nu este tocmai una roz. Concurentul a dezvăluit că nu reușește să se apropie de Virginia așa cum și-ar fi dorit și nu înțelege care e motivul.