Selçuk din serialul Infidelul trăiește o nouă poveste de dragoste! Talentatul Tarık Emir Tekin a fost surprins recent alături de una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2023, 23:10
video Foto(8)

Tarık Emir Tekin, carismaticul actor care a dat viață personajului Selçuk în serialul Infidelul, iubește din nou! Iată cine este celebra actriță care i-a furat inima chipeșului tânăr!

Tarık Emir Tekin are doar 25 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație. Carismaticul actor duce mai departe cu mândrie renumele mamei sale, de la care a moștenit talentul actoricesc, celebra actrița Sevval Sam, dar și faima tatălui sau, renumitul fotbalist Metin Tekin. Tânărul actor a fascinat publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale uluitoare.

Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Infidelul, în care a dat viață personajului Selçuk, un tânăr rebel și nonconformist.

Selçuk din serialul Infidelul trăiește o nouă poveste de dragoste

Tarık Emir Tekin s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie celebra. Părinții săi au divorțat pe când el avea doar doi ani și a rămas în grijă mamei sale, renumita actriță și cântăreața Sevval Sam, de la care a moștenit talentul actoricesc și pasiunea pentru acest domeniu.

Astfel, la vârsta majoratului, tânărul Tarik Emir a decis să ii calce pe urme mamei sale și s-a înscris la Oxford School of Drama, în Wootton, la finalul căreia a devenit un actor cu drepturi depline.

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul, amintiri emoționante din copilărie! Cum arăta seducătorul Tarık Emir Tekin, când avea doar câțiva ani! Iată imaginile care îi provoacă mereu lacrimi tânărului actor

În anul 2020 a revenit în Istanbul, unde a fost rapid cooptat în primul lui proiect Rise of Empires: Ottoman, un serial difuzat pe platforma Netflix, care i-a adus și primul pas către cariera strălucită la care visase. În același an, Tarik a fost cooptat în distribuția serialului Infidelul, care de asemenea i-a adus mare succes. Un an mai târziu, tânărul actor a jucat în filmul Akis, iar în prezent joacă în serialul Bir Peri Masalı.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională plină de succese, Tarık Emir Tekin nu s-a bucurat de aceleași mari reușite și pe plan personal, deoarece s-a confruntat cu multe dezamăgiri și despărțiri.

Anul trecut tânărul actor își făcuse apariția în mediul online alături de iubita lui, un superb fotomodel din Franța, pe nume Sofia, de care părea extrem de îndrăgostit, însă recent presa din Turcia a scris că aceștia s-au despărțit.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, de curând Tarik Emir Tekin a fost surprins alături de celebra actrița, Dilan Çiçek Deniz (27 de ani), într-un cartier exclusivist din Istanbul, în care această locuiește.

Cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre, semn că între ei există mai mult decât o simplă prietenie. Frumoasa actrița s-a despărțit de fostul ei iubit, regizorul Thor Saevarsson, în urmă cu două luni, în ciuda faptului că erau deja logodiți își se pregăteau de căsătorie.

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul este fiul unei celebre actrițe din Turcia! Iată ce relație specială are tânărul actor Tarık Emir Tekin cu mama sa!