Selen Ozturk, interpreta cadanei Gulfem: “Mi-ar fi placut sa fiu la Palatul Sultanului”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 oct 2020, 17:20

Selen Ozturk, actrita care interpreteaza rolul cadanei Gulfem, si-ar fi dorit sa fie “sfatuitoare”, la Palatul Sultanului.

Selen marturiseste ca isi iubeste foarte mult rolul, dar in acelasi timp recunoaste ca daca i s-ar fi propus sa joace rolul de sfatuitoare la Palatul Sultanului, ar fi acceptat.


Imi place foarte mult Gulfem. Este demna, discreta, nu ii place sa certe si ii plac situatiile linistite. Ne asemanam. Dar, din punct de vedere al energiei, suntem foarte diferite. Eu sunt o persoana foarte activa, vesela.
Gulfem este mai potolita. Lumea nu prea ma aseamana cu Gulfem iar cei care ma vad pe platoul de filmare si apoi in afara acestuia, nu cred ca suntem una si aceeasi persoana. (…) La un moment dat, m-am gandit la ceva amuzant. In serai, in acele timpuri, lucrau si persoane care ghiceau soarta, care faceau vraji si ii sfatuiau pe cei care le cereau ajutorul. As fi vrut sa joc un asemenea rol si, daca mi s-ar fi propus, as fi acceptat.
Mi-ar fi placut sa fiu la Palatul Sultanului
”, spune actrita.

Selen Ozturk interpreteaza rolul cadanei Gulfem, prima cadana favorita a Sultanului, in serialul fenomen “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

 

 

Taguri: