Selena Gomez, clipe de groaza pe scena in timpul unui concert

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:25

Frumoasa cantareata a socat audienta in timpul unui concert in metropola canadiana Vancouver. Selena Gomez si-a lasat fanii cu gura cascata!

I se poate intampla oricarui artist! Selena Gomez a cazut de pe scena in timpul unui concert. Dansand frenetic pe ritmurile melodiei “Slow Down”, cantareata nu si-a mai putut controla miscarile in momentul in care un picior i-a alunecat. Din inertie, Selena nu s-a mai putut opri asa ca s-a dus de-a berbeleacul cazand, practic de pe scena. Din fericire, cantareata nu s-a ranit si nici nu a necesitat ingrijiri medicale.



Fanii din primele randuri au ajutat-o sa se ridice si sa urce din nou pe scena unde si-a continuat spectacolul cu aceeasi energie debordanta. In cazul in care nu stiati si dive precum Madonna sau Beyonce au cazut de pe scena in timp ce dansau.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.