Selena Gomez, de la o pustoaica la o adolescenta HOT! Cum arata INAINTE si cum este ACUM

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Selena Gomez s-a nascut pe data de 22 iulie 1992 si este o actrita si cantareata de origine americana, aceasta a intrat in opinia publica dupa ce a interpretat-o pe Alex Russo pe Disney Channel.

Selena si-a inceput cariera la varsta de sapte ani, jucand in "Barney& Friends". In 2004 Gomez a fost descoperita de Disney Channel. In 2009 joaca in filmul „Wizards of Waverly Place”, in care dintr-un accident Alex Russo face ca parintii ei sa nu se fi cunoscut niciodata. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. In 2008 joaca alaturi de Drew Seely in „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care ii are in rolurile principale pe Hilary Duff si Chad Michael Murry.
In 2009 a jucat alaturi de Demi Lovato-prietena sa cea mai buna- in „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu vedetele Disney si are un iubit la fel de celebru, Justin Bieber.

 

In ciuda varstei destul de fragede cei doi au relatie destul de solida, acestia fiind nedespartiti la evenimentele mondene si de-a lungul timpului au fost surprinsi de paparazzi de nenumarate ori in ipostaze mai mult decat tandre. Cum

s-a schimbat Selena Gomez de-a lungul timpului puteti vedea in galeria foto de mai jos.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”