Selfie-ul FATAL! Tragedia unui cuplu de tineri care incerca sa se bucure de viata

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 05 nov 2018, 10:11

Ni se poate intampla tuturor!

Meenakshi Moorthy si Vishnu Viswanath, doi tineri, din India, care au emigrat in Silicon Valley, erau renumiti in randul internautilor pentru povestile de calatorie pe care obisnuiau sa le faca publice pe retelele de socializare. Cei doi calatoreau prin cele mai frumoase locuri pentru a fotografia minunatiile naturii si bucuria vietii. Numai pe Instagram aveau peste 10.000 de urmaritori. Din pacate, in urma cu cateva zile, trupurile celor doi au fost gasite fara suflare de cativa turisti in zona Marelui Canion, la baza unei stanci inalte.

Se pare ca tinerii au mers pana pe marginea stancii pentru a-si face un selfie si dupa ce au facut fotografia, au alunecat din greseala si au cazut in gol peste 300 de metri.

Contul lor de Instagram a explodat la alfarea ingrozitoarei vesti, mii de fani exprimandu-si tristetea prin sute de mesaje.

Cu doar cateva clipe inainte de tragedie, un alt cuplu s-a fotografiat exact in acelasi loc, iar in poza lor se poate vedea cum in spate se afla chiar tanara care urma sa moara in prapastie.