Selfie-ul perfect! Cum sa iesi ca o DIVA in orice poza. Si vedetele de la Hollywood fac asta!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 nov 2018, 10:52

Fotografiile reprezinta o mare problema pentru multi dintre noi.

Mai ales in randul femeilor, care isi doresc sa iasa perfect in fiecare poza. Ei bine, din fericire, exista cateva trucuri de care putem tine cont pentru a iesi impecabil in pozele facute cu telefonul.

Iata care sunt:

  • Cand te uiti in camera foto incearca sa lasi barbia mai jos. Astfel, vei obtine un look mai natural si defectele de care iti este cel mai teama (gatul gros sau exesul de grasime din zona barbiei) dispar.
  • Stai cat mai relaxata! In fata camerei nu ai de ce sa te simti tenionata. Trebuie sa te gandesti ca fotografia pe care o faci va reflecta cea mai buna latura a ta. Asa ca destinde-te, zambeste si adopta o postura cat mai naturala.
  • In cazul selfie-urilor, machiajul este foarte important. Asadar, concentreaza-te asupra scoaterii in evidenta a calitatilor chipului si pune-ti in valoare frumusetea ochilor si a buzelor.
  • Nu privi spre obiectiv! Ideal este sa incerci sa-ti gasesti un punct fix undeva in departare si sa privesti spre el cat timp faci poza.
  • Grija la lumina! Cel mai bine este sa gasesti un loc in care lumina sa vina din lateral.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.