Selim si Nihal, dusmani de temut pentru Baris si Filiz! Afla ce masuri vor lua cei doi pentru a le distruge relatia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noatra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Selim si Nihal fac front comun pentru a distruge vietile lui Baris si Filiz. 

Selim si Nihal, partenerii de viata ai lui Filiz si Baris, nu accepta sub nicio forma uniunea celor doi indragostiti, insa tinerii sunt dispusi sa lupte cu toata lumea, pentru a ramana impreuna. Selim si Nihal fac front comun pentru a distruge vietile lui Baris si Filiz. 

Filiz, Tulay si Cicek sunt socate cand afla ca le-a fost spart atelierul. Paguba fetelor este foarte mare si nu stiu cum opt rezolva aceasta situatie, mai ales ca “hotii” sunt greu de depistat.

in cele din urma Fikri si Zeynep se dau de gol, in ceea ce priveste fapta lor. Familia reactioneaza vehement iar Zeynep este dur sanctionata!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trecutul ii da tarcoale lui Cicek. Fostul sot o cauta disperat pe Cicek iar lucrurile degenereaza. In urma unei altercatii dintre Cicek si fostul sot, Hikmet, care intervine sa o ajute pe femeie, este grav ranit. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.