Selin Genç, care dă viață personajului Gulten în serialul“Mă numesc Zuleyha, apariție incendiară în cea mai recentă ședință foto. Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2022, 06:00

Selin Genç, care dă viață personajului Gulten în serialul “Ma numesc Zuleyha, apariție incendiară în cea mai recentă ședință foto. Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță

Sursa: Instagram Selin Genç

Carismatica Selin Genç, care dă viață personajului Gultean în serialul fenomen“Mă numesc Zuleyha”, a impresionat lumea întreagă cu ultima ei apariție într-o ședință foto incendiară.

Celebra actriță Selin Genç a făcut senzație cu ultima ei apariție în mediul online. Protagonista serialului “Mă numesc Zuleyha” a participat la o ședință foto incediară. Cum a fost surprinsă frumoasa actriță?

Selin Genç, care dă viață personajului Gulten în serialul “Mă numesc Zuleyha, apariție incendiară în cea mai recentă ședință foto

Selin Genç s-a născut pe 26 iunie 1994, în Istanbul.

Frumoasa actriță, care dă viață personajului Gultean, a studiat la Departamentul de Inginerie Industrială a Universității Isik, iar în paralel a studiat și actoria în departamentul Teatru al Conservatorului de Stat Dilek Sabanci, din Istanbul.  Celebra actriță a renunțat la inginerie și s-a dedicat trup și suflet pasiunii ei, actoria. În anul 2016 a devenit actriță cu drepturi depline și a început să joace la Teatrul de Stat din Istanbul.
Anul 2018 a fost cel mai important an din viața lui Selin, a fost cooptată să joace în distribuția serialului “Mă numesc Zuleyha”, primul mare proiect de televiziune, care i-a adus celebritatea atat în Turcia, cât și peste hotare. 

Recent, Selin Genç a participat la o ședință foto incendiară, care a stârnit reacții din partea urmăritorilor. Frumoasa actriță din serialul “Mă numesc Zuleyha” este apreciată de oameni din toate colțurile lumii.

Selin a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de la ședința foto, extrem de apreciată de internauți. Postarea actriței a adunat peste 23 de mii de aprecieri și 400 de comentarii de la fani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hunkar și Sevda, rivale pe platourile de filmare ale serialului Mă numesc Zuleyha și cele mai bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Vahide Perçin și Nazan Kesal!

Ce a făcut Selin Genç în pandemie

Selin Genç a încercat să vadă doar partea bună a lucrurilor din toată această perioadă, care ne-a ținut pe toți captivi.

Aceasta a declarat pentru o publicație din Turcia că s-a îndrăgostit iremediabil de natură, iar această perioadă dificilă a făcut-o sa aprecize ce are în jur.

“(…) Ma bucura faptul ca apele s-au mai curatat, poluarea s-a redus… Cand se va termina <nebunia> abia astept sa revad marea, muntele. Voi continua sa-mi urmez dragostea mea pentru natura, pentru ca sunt foarte atasata de ea, și sa ii ascult cuvantul.

Imi este foarte dor de stat in natura, in aer liber; abia astept sa inot in apele curate… sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta”, a declarat actrița.

Citeste si: Cine este femeia care i-a făcut zile fripte lui Murat Unalmis, celebrul Demir din în serialul ”Mă numesc Zuleyha” Iată imagini inedite de la nunta lor