Selin recurge la un gest extrem! Afla de ce isi doreste sa il pedepseasca pe Haluk, in aceasta seara, in "Gunes", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

Bulversata de accidentul mamei sale, Selin se prabuseste si sufera o depresie profunda. Aceasta il invinovateste pe Haluk pentru dezastrul familiei sale si ia o decizie radicala, dorindu-si sa isi faca singura dreptate.

Vestea despre starea grava a lui Gunes, cade ca un trasnet peste familia acesteia. Ingrozita de gandul ca si-ar putea pierde mama, Nazli sufera cumplit si incearca sa le ascunda adevarul crunt surorilor sale.


Starea grava in care persista Gunes adanceste depresia lui Selin, care rezista cu greu in lipsa mamei sale. Tanara isi schimba atitudinea fata de toti cei din jur si il invinovateste pe Haluk pentru dezastrul familiei sale.


Selin este mai hotarata ca niciodata sa il pedepseasca  pe Haluk si merge sa il ameninte cu moartea. Inspaimantat, barbatul incearca sa isi construiasca pledoaria, insa scuzele sale nu o multumesc pe Selin, care isi schimba tactica. Acesta se vede nevoit sa ii marturiseasca un detaliu frapant pentru a o impiedica sa isi duca la capat planul diabolic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu
ratati in aceasta seara, un nou episod din "Gunes", de la 20.00, la Kanal D.




 

Taguri: