Selly a organizat o petrecere de zile mari în pandemie, iar invitat de onoare a fost Tzancă Uraganu, care a întreținut atmosfera. Cum a răspuns celebrul vlogger în fața legii: ”Eu îmi permit să plătesc o amendă și pot să fac ce vreau”

Author: Madalina Maftei

Cât l-a costat pe Selly să-i cânte Tzancă Uraganu în pandemie

Sursa: Captură KANAL D

Selly a organizat o petrecere monstru în pandemie, de ziua lui de naștere, iar Tzancă Uraganu a fost invitat de onoare. Ce sumă a plătit Andrei Șelaru ca să-i cânte celebrul manelist?

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi din țară, la doar 13 ani a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România. Are un succes răsunător, fiind văzut ca un exemplu pentru noua generație. Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andrei Șelaru a vorbit despre un episod destul de controversat.

În pandemie, YouTuber-ul și-a organizat ziua de naștere, deși legea nu permitea organizarea evenimentelor private, și și-a invitat prietenii la o vilă de lângă București, pentru a petrece alături de el. Toate ca toate, însă cireașa de pe tort a fost atunci când Tzancă Uraganu a venit să-i cânte, iar poliția s-a autosesizat.

Citește și: Andrei Șelaru: Ce își dorește Selly la 22 de ani? De mic a fost interesat de tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Cât l-a costat pe Selly să-i cânte Tzancă Uraganu în pandemie

Denise Rifai l-a întrebat pe celebrul influencer ce onorariu i-a oferit lui Tzancă Uraganu ca să cânte la ziua lui de naștere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Selly a mărturisit că totul a fost organizat conform normelor legale de la acea vreme și nu a sfidat legea sub nicio formă, iar onorariul lui Tzancă Uraganu a fost de 5.000 de euro.

”5.000 de euro! (n.r. Cu tot cu amenzi?) Nu, 5.000 euro a fost onorariul său, dar nu cred că a fost el amendat. L-am întrebat după, amuzant: ”Tzancă, spune-mi dacă ai primit amendă, ca să o rezolvăm și mi-a zis nu știu, Selly, la câte amenzi am primit pe pandemia asta, chiar nu mai știu dacă am primit și pentru asta sau era o altă amendă(...)

Realitatea acolo a fost că, deși regret că m-am filmat și am postat pe rețelele sociale, o încălcare flagrantă a legii, realitatea este că nu am pus pe nimeni în pericol. Vila era foarte spațioasă, toți oamenii au fost testați, nimeni nu a avut nicio problemă după aceea, nu regret că mi-am organizat ziua, nu aveam cum să stau în casă de ziua mea, fără prieteni, fără să petrec. Singurul lucru pe care îl regret este că m-am filmat...regret
dacă a părut că am sfidat legea sau la modul că eu îmi permit să plătesc o amendă și pot să fac ce vreau și legea nu contează pentru mine, nu este așa”,
a dezvăluit Selly.

Citește și: Cum a făcut Selly primii bani. De la o cameră video de 500 de lei, la cel mai urmărit YouTuber din România