SELMA ERGENC, scriitoare HALIDE EDIB din "PATRIA MEA ESTI TU", nemtoaica frumoasa si sexy care a cucerit publicul din Turcia si din strainatate! Iata cum arata actrita pe vremea cand era una dintre cele mai bine cotate fotomodele din Europa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2017, 16:26
video Foto(7)

Selma Ergenc este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Frumoasa Selma Ergenc a devenit cunoscuta publicului odata cu interpretarea rolului Defne din serialul "Asi, impotriva destinului", care i-a adus un succes rasunator. Apoi a urmat rolul suavei Hatice din serialul-fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", unde a avut o prestatie uluitoare alaturi de actori de exceptie. Insa nu multi stiu despre ea ca este cotata ca fiind unul dintre cele mai bune fotomodele din Europa.


Selma impaca foarte bine cariera de actrita cu cea de model, in ciuda faptului ca ea a studiat medicina si ar fi trebuit sa calce pe urmale tatalui
care este medic si a mamei sale, asistenta. Frumoasa actrita are dubla cetatenie, turca si germana ca si colegele ei de pe platoul serialului Suleyman Magnificul, Meryem Uzerli (Hurrem) si Nur Fettahoğlu (Mahidevran). Ea s-a nascut in Germania, la Hamm pe 1 noiembrie 1978.

Citeste si: POVESTE ULUITOARE DE DRAGOSTE, infiripata pe platourile de filmare ale serialului "KOSEM"! Iata cine sunt protagonistii surprinzatoarei aventuri si cat a durat relatia lor!


Frumoasa actrita care are 1, 78 cm a prezentat si a pozat pentru mari designeri din Europa, ne mai punanad la socoteala si sutele de pictoriale pe care le-a realizat. A fost desemnata de multe ori, „Modelul anului” in Turcia, tara in care s-a si stabilit.

Anul trecut a fost cooptata in proiectul de amploare "Patria mea esti tu", in care joaca rolul unei scriitoare patriote, care militeaza prin scrierile sale impotriva regimului instaurat de greci in zona

Izmirului, in timpul razboiului greco-turc.