Selma Ergenc, Sultana Hatice din Suleyman Magnificul: "Sunt cam pesimista in ce priveste casatoria!" Vezi ce spune despre iubirea cu colegul ei de platou, Okan Yalabik, pasa Ibrahim!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Selma Ergenc, interpreta sultanei Hatice din Suleyman Magnificul a dezvaluit daca are de gand sa se casatoreasca in curand si a vorbit si despre relatia pe care o are cu colegul ei de platou, Okan Yalabic.

Desi multe surse de pe platoul de filmare au dezvaluit ca Selma Ergec si Okan Yalabik s-au iubit, ei neaga ca ar fi fost vreodata mai mult decat doar colegi.

“Eu si Okan am fost iubiti doar in serial. Desigur, Okan un tip inventiv si foarte agreabil, dar nu am fost implicata intr-o relatie sentimentala cu el”, a spus Selma, citata de enational.ro.

“Acum, ce sa spun, ma bucur ca toti oamenii din jurul nostru ne-au vazut impreuna.

Dar asta nu face decat sa doveasca un singur lucru: ca suntem actori foarte buni”, a mai declarat ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Selma Ergec are acum o relatie cu un om de afaceri turc, Can Oz, insa nu are de gand sa

se marite prea curand. “Omul care se trezeste in fiecare dimineata alaturi de tine nu se comporta la fel in fiecare zi. Intr-o zi te intelege, in alta zi, nu. Sunt cam pesimista in ceea ce priveste casatoria”, a explicat sultana Hatice.( sursa enational.ro)