Selvi, asistenta din serialul "Doctorul minune", o mamica fericita si implinita, dincolo de platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Bihter Dinçel!

Autor: Ana Filip
video Foto(7)

Cu un palmares impresionant, Bihter Dinçel este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Desi are doar 39 de ani si o experinta de aproximativ 14 ani in domeniul actoriei, Bihter Dinçel a reusit sa cucereasca publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului ei desavarsit, dar si carismei si frumusetii sale naturale. Publicul din Romania a cunoscut-o recent in distributia serialului Doctorul minune, in care aceasta interpreteaza fara cusur rolul asistentei Selvi. 

Cine este Selvi, asistenta din serialul "Doctorul minune", dincolo de platourile de filmare!

Bihter Özdemir Dinçel s-a nascut in 1982, in orasul Diyarbakır, intr-o familie de intelectuali. Inca din adolescenta, parintii sai au indrumat-o sa urmeze domeniul pentru care facuse deja o pasiune, filosofia. Astfel, la varsta majoratului, Bihter Dinçel a decis sa se inscrie la Facultatea de Filosofie, in cadrul Universitati Ege, din dorinta de a deveni profesoara ulterior. Insa destinul avea sa-i pregateasca o cu totul alta traiectorie.

Dupa absolvirea facultatii, lucrurile au capatat o intorsatura neasteptata si Bihter Özdemir Dinçel a hotarat sa se reorienteze catre actorie, un alt domeniu de suflet. Aceasta a urmat cursurile unei scoli private de actorie si la scurta vreme dupa absolvire a fost cooptata sa joace intr-un prim proiect de televiziune, in anul 2006, in serialul intitulat "Avrupa Yakası", care i-a deschis portile catre o cariera de succes in actorie.

Intre timp, tanara actrita Bihter Dinçel a inceput sa scrie si diverse articole si eseuri pentru anumite publicatii din Turcia. Au urmat apoi multe alte roluri importante in seriale si filme artistice de succes care i-au adus multe satisfcatii pe plan profesional si au propulsat-o printre cele mai apreciate actrite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune! Ce fac actorii in pauzele dintre filmari

Bihter Dinçel s-a dedicat trup si suflet carierei sale insa nu si-a neglijat deloc nici viata personala. In anul 2008 aceasta s-a casatorit cu iubitul ei, iar trei ani mai tarziu au devenit parintii unui baietel superb pe nume Yağmur Ali.
In anul 2019 Bihter Dinçel a acceptat provocarea de a juca in serialul fenomen Doctorul minune, in care a interpretat rolul asistentei Selvi, ce i-a adus de asemenea un

mare succes si un plus de notorietate.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.