Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2021, 16:49
video Foto(10)

Bihter Dinçel si Reha Ozcan, actorii care au dat viata personajelor Selvi si Adil, in Doctorul minune, au avut o relatie destul de apropiata in perioada filmarilor!

Talentatii si indragitii actori Bihter Dinçel si Reha Ozcan, care au interpretat magistral rolurile asistentei Selvi si a medicului Adil in serialul fenomen Doctorul minune, vreme de aproape doi ani de zile, au legat o frumoasa si sincera prietenie in timpul filmarilor.

Desi multi fani si-ar fi dorit sa afle despre cei doi actori ca formeaza un cuplu si in viata reala, dincolo de platourile de filmare, acestia n-au fost decat buni prieteni.

Frumoasa actrita Bihter Dinçel in varsta de 39 de ani a recunoscut ca a avut multe de invatat de la colegul ei Reha Ozcan, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai generatiei de aur din Turcia.

Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare?

Cei doi actori Bihter Dinçel si Reha Ozcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune, la care au filmat vreme de aproximativ doi ani.

Acestia au legat treptat o frumoasa prietenie, in ciuda faptului ca multi dintre fanii lor din mediul virtual credeau cu ardoare ca sunt un cuplu si in viata reala, deoarece considerau ca se potrivesc. 

In realitate insa, nici vorba de asa ceva, deoarece atat frumoasa actrita Bihter Dinçel, cat si colegul ei Reha Ozcan au propria familie si sunt extremd e fericiti si impliniti alaturi de partenerii lor de viata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este sotia profesorului Adil din serialul Doctorul minune, in viata reala! Iata ce familie superba are celebrul actor Reha Ozcan!

Bihter Dinçel este o sotie si mama extrem de fericita si implinita. Aceasta s-a casatorit in anul 2008 si are baietel superb, care ii seamana perfect, Yagmur Ali, pe care il adora si care reprezinta centrul universului ei.

Pe e alta parte, actorul Reha Ozcan, in varsta de 56 de ani si el la randul lui o familie unita si fericita de care este tare mandru.

Celebrul actor isi iubeste enorm sotia, alaturi de care are un mariaj de peste 15 ani si au impreuna doi copii minunati aflati deja la varsta adolescentei.

Citeste si: Selvi, asistenta din se rialul "Doctorul minune", o mamica fericita si implinita, dincolo de platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Bihter Dinçel!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.