“Semeni cu Georgina Rodriguez” Ce familie frumoasă are Laurențiu Reghecampf. Fotografii emoționate alături de Corina Caciuc și de fiul său

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 ian 2024, 20:13

Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc și de fiul lor

Sursa: Instagram- r.laurențiu

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt mai fericiți ca niciodată. Antrenorul și-a emoționat urmăritorii cu fotografiile postate alături de Corina Caciuc și de fiul lor.

În urmă cu trei luni, antrenorul român și Corina Caciuc au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil împreună. Ultimele fotografii postate de Laurențiu Reghecampf au stârnit reacții din partea urmăritorilor, dar și aprecieri la adresa Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt mai fericiți ca niciodată

Corina Caciuc a păstrat discreția în ceea ce privește aparițiile sale publice de când a devenit evidentă faptul că este însărcinată pentru a doua oară.

Cu toate acestea, astăzi, Laurențiu Reghecampf a ales să facă publice mai multe imagini în care își prezintă frumoasa lui familie.

Prin distribuirea acestor imagini, cuplul pare să-și împărtășească bucuria și entuziasmul legate de sosirea noului membru al familiei, marcând astfel un moment de intimitate și fericire cu fanii și adepții lor. În fotografiile postate de Laurențiu Reghecampf, cei trei apar lângă un cal, cel mai probabil aflându-se în vizită la o fermă de animale sau la o grădină zoologică.

Antrenorul a postat mai multe fotografii cu fiul celor doi, Liam, postări ce au strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor.

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Luca, băiatul lui Reghe: ,,lumina ochilor mei''. Cei doi au o adevărată relație mamă-fiu

Ceea ce a atras însă atenția a fost un comentariu din partea unei urmăritoare, care observă o remarcabilă asemănare între Corina Caciuc și Georgina Rodriguez, cunoscuta iubită a celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo.

Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo , a scris o urmăritoare, în secțiunea comentarii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

View this post on Instagram

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf va fi tată de băiat pentru a patra oară

În urmă cu trei luni, antrenorul român și Corina Caciuc au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil împreună, urmând ca cei doi să dezvăluie și sexul bebelușului. Modul în care antrenorul a ales să dezvăluie sexul bebelușului este unul inedit. Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un tort pe care era inscripționat mesajul „ Fetiță sau al 4-lea băiat ”.

Urmăritorii și-au dat imediat seama de faptul că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc așteaptă un băiețel, lângă tort fiind așezat și un pahar în care se putea observa crema de culoare albastră. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Liam, iar Laurențiu Reghecampf are încă doi băieți din căsătoriile anterioare.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul bebelușului „Fetiță sau al patrulea băiat” Modul inedit prin care a făcut anunțul a strâns mii de aprecieri

Soția lui Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a făcut anunțul chiar de ziua de naștere a antrenorului.

Antrenorul are trei băieți, iar al patrulea este deja pe drum, însă acesta este mândru de fiecare în parte fără a face diferențe. El și Corina Caciuc și-au oficializat relația în anul 2021 și par extrem de fericiți împreună.