Semifinala “Bravo, ai stil! All Stars”: spectacol, lacrimi si emotii la intensitate maxima! Raluca Badulescu: “Bravo, ai stil se simte, se traieste, se iubeste!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2018, 14:38
video Foto(4)

O seara mare, incarcata de emotii, asta le asteapta pe cele cinci concurente ramase in competitia “Bravo, ai stil! All Stars”.

Aflate pe ultima suta de metri a competitiei, concurentele intetesc lupta si dau totul pentru a ajunge acolo unde si-au dorit din prima editie a show-ului, sa castige admiratia juriului si a telespectatorilor. Pentru una dintre ele, insa, visul de a ajunge in marea finala si mai ales cursa catre marele premiu se va incheia in aceasta seara de Gala, semifinala “Bravo, ai stil! All Stars”.

“Bravo, ai stil se simte, se traieste, se iubeste! Fetelor, vreau ca in seara aceasta sa anihilati totul in jurul vostru.
Sa va vad, efectiv, stralucind!”, este mesajul adresat de Raluca Badulescu, concurentelor.
Momentul Marisei din Gala de sambata provoaca reactii neasteptate in platoul emisiunii. Tensiunea atinge cote maxime la jurizarea concurentei care era convinsa ca momentul ei, dar si styling-ul au fost desavarsite.

Nu doar Maurice s-a arata nemultumit de momentul concurentei, si Raluca Badulescu a punctat ferm toate greselile Marisei din aceasta seara.

Cine va fi concurenta care va spune adio competitiei, cum vor arata momentele fetelor si mai ales tinutele, aflam in aceasta seara, la editia speciala de Gala, semifinala “Bravo, ai stil! All stars”, de la ora 22:00.


 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.