Semn divin sau fenomen inexplicabil? O aparitie misterioasa a avut loc intre doua biserici

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Ce au vazut pe cer, i-a pus pe ganduri. N-au mai vazut asa ceva in viata lor. Sa fie un semn divin, mai ales ca aparitia misterioasa a avut loc exact intre doua biserici?

Oamenii cauta inca un raspuns. „ Asta nu a fost nici avion si nici balon sau aiureli din acestea. A avut viteza mare si culoarea a fost (…) un portocaliu, rosu ”, povestesc martorii. Obiectul i-a bagat in sperieti pe cei doi, tata si fiica! Sa fie un OZN, se intreaba ei, dupa ce cu o seara inainte au stat lipiti de fereastra, cu ochii spre cer.

Obiectul luminos, de forma unui mingi de rugby, a aparut inainte de miezul noptii, chiar intre doua biserici.

Nimeni nu stie de ce bulina graviteaza chiar intre turle, cert este cei care l-au observat s-au trezit, fara voia lor, intr-un film din care doar omuletii verzi mai lipseau. Noroc ca obiectul n-a stat pe cer mai mult de un minut! Intamplarea i-a speriat atat de tare pe mebrii familiei, incat n-au mai inchis un ochi! Desi ei s-au speriat groaznic, nimeni nu le-a spus pana acum ce s-a intamplat pe cer.


##VIDEO115595##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.