Semn divin sau fenomen straniu? O cruce a aparut pe un copac in timp ce un satean incerca sa taie lemne

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:20

Semn divin sau fenomen misterios intr-o comuna din Neamt? De cand un satean a gasit sfanta cruce in trunchiul rachitei pe care o taia, nimeni nu mai vorbeste despre altceva.

##VIDEO98694##Ca sa nu va mai spun ca vechiul proprietar al livezii ar fi lasat cu limba de moarte ca salciile sa fie taiate cat mai repede. A lasat Dumenzeu un semn la ei in sat? asta se intreaba satenii din tazlau. De doua zile, oamenii numai pun geana pe geana, se roaga si se inchina continuu la crucea aparuta in rachita.

Minunea a fost descoperiat intamplator de un barbat care isi curata livada.

Omul povesteste cu lacrimi in ochi cum in cateva ore a reusit sa taie aproape toate uscaturile, dar cand a a ajuns la pomul cu pricina parca ceva il tinea in loc.

Trunchiul nu voia si pace sa fie taiat, desi omul avea o drujba zdravana. O batrana care il ajuta la treaba a vazut cum apare crucea in trunchiul copacului. Minunea nu i s-a aratat intamplator lui, crede barbatul care spune ca e credincios si nu face nimic pana nu se inchina! Bucatile de lemn cu semnul Sfintei Cruci au fost impartite la toata familia.
Sunt pastrate in prosoape curate si la loc de cinste alaturi de icoanele din casa.

Proprietarei terenului crede ca e un semn de la sotul ei care inainte sa moara ar fi rugat-o sa curete rachitele. Vestea s a raspandit repede si in curtea omului e deja pelerinaj. Satenii vin si se inchina la bucata de lemn pe care o vad semn de la Dumnezeu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: