"Semnele ca urma sa se intample o tragedie erau evidente, dar nimeni nu le-a bagat in seama!" Declaratia cutremuratoare e facuta de unul din cei mai cunoscuti specialisti de la noi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:36

De la producerea tragicului accident de vineri seara din clubul Colectiv, televiziunile nu prididesc sa intoarca subiectul pe toate partile. Incendiul s-a soldat pana acum cu 32 de morti si 130 de persoane internate in spitale, dintre care 50 in stare critica.

Inca de la inceput s-a speculat faptul ca evenimentul s-a petrecut in seara de Halloween, o sarbatoare imprumutata de noi din Occident care nu are nimic de-a face cu credinta noastra.

Cornel Svarlefus, specialistul unui site celebru de astrologie, a facut o analiza amanuntita a noptii de 30 spre 31 octombrie. El a studiat datele, cifrele si toate elementele care apar pe afisul care anunta lansarea albumului “Mantras of War” a; celor de la Goodbye to Gravity.

Acesta a ajuns la concluzia ca semnele au fost mai mult decat evidente, dar nu a avut cine sa descopere sensurile care se aflau ascunse in spatele lor.


Inca de la inceput s-a speculat faptul ca evenimentul s-a petrecut in seara de Halloween, o sarbatoare imprumutata de noi din Occident care nu are nimic de-a face cu credinta noastra.

Cornel Svarlefus, specialistul unui site celebru de astrologie, a facut o analiza amanuntita a noptii de 30 spre 31 octombrie.
El a studiat datele, cifrele si toate elementele care apar pe afisul care anunta lansarea albumului “Mantras of War” a; celor de la Goodbye to Gravity. Acesta a ajuns la concluzia ca semnele au fost mai mult decat evidente, dar nu a avut cine sa descopere sensurile care se aflau ascunse in spatele lor.

Fapte. Coincidente sau nu?

Lansare de album muzical, genul metal, in club de tip underground, trupa tanara cu aspiratii majore la cariera mare internationala.
Albumul se lanseaza pe 30.10. Anul 2015. Ora 21 sau 9 pm.

Halloween, seara de petreceri prin cluburi. Chiar daca Halloween e sarbatorita in noaptea de 31.10 spre 1 nov!

Trupa: Goodbye to Gravity, album Mantras of War

Locatie: Club Colectiv, in fosta fabrica Pionierul, pe strada Tabacarilor, nr 7, sector 4, Bucuresti, aproape de Maternitatea Bucur! Codul strazii 408032.

O serie de coincidente de elemente au dus la producerea unei tragedii grave care a depasit granitele Romaniei rapid.
(…)Mi-a atras atentia seria de cuvinte si asocieri de cuvinte sub umbrela unei sarbatori colective cu rol esoteric profund.

Iata asocierea: Halloween, Goodbye to Gravity, Mantras of War, Colectiv! Practic, energia acestor cuvinte genereaza o mantra, o fraza cheie, care devine o in-cantatie.

De Halloween, de sarbatoarea Sfintilor (spirite inalte), Adio Gravitatiei (parasirea planului terestru), cantand Mantre (incantatii) de Razboi, in Colectiv (grup, impreuna)! Intrarea libera!!!!! Liber la a trece in taramul celalalt...
Pentru ca pe unde se intra pe acolo este si iesirea!(…)


Acest eveniment are loc la momentul trecerii de la octombrie la noiembrie, sub semnul Scorpionului, al 8-lea semn zodiacal, semnul mortii si al renasterii si al regenerarii, semn de apa, de fluid si semnul Pasarii Phoenix, cea renascuta din cenusa”, explica analistul Cornel Svarlefus.

Continuand sa ia la puricat semnele care apar la “radiografierea” noptii cu pricina, specialistul gaseste o serie de elemente cheie pe care le pune cap la cap.
Ciudat este faptul ca, privite din aceste unghiuri, semnele par sa fi anuntat dezastrul care avea sa vina peste tinerii din club.

Coperta albumului “Mantras of War” contine o casca de cosmonaut cu craniu si tevi de pistol si un sarpe cu cap de pasare (phoenix) care isi inghite coada. Acesta se numeste Ouroborus, cel care vorbeste despre ciclicitate, despre sfarsit si inceput deopotriva.


Dar asta nu este tot pentru ca semne care aratau dezastrul se observa si mai clar in numele strazii: “Tabacarilor, respectiv cei care tabacesc piei, iar majoritatea celor care au fost in club au probleme majore cu pielea datorita arsurilor”, sau in cel al clubului gazda “Colectiv: care rezulta din activitatea unui grup sau a unei adunari, adjectiv care descrie ceva ce are impact asupra tuturor, substantiv care defineste un grup de oameni care se asociaza dupa criterii comune pentru diverse activitati”, se arata in analiza datelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Toate acestea s-au petrecut insa in seara de Halloween, cand crestinii catolici si protestanti sarbatoresc Seara tuturor Sfintilor. "Aceasta este o sarbatoare veche celtica si are semnificatia de trecere de la lumina la intuneric in acest moment al anului, cand slabeste hotarul dintre cele doua lumi", explica Cornel Svarlefus.( sursa wowbiz.ro)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.