Semnele paranormale de la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor interpretate de numerologul Mihai Voropchievici!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

La inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor, toata lumea prezenta a fost socata cand groparii nu au putut cobori trupul neinsufletit al tribunului in groapa.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat la "Teo Show" pas cu pas ce semnifica faptul ca sicriul tribunului nu a mai incaput in groapa.

"El mai avea al noualea ciclu. El are cifra de destin 8. A trait 8 ori 8 64 de ani. A intrat in al treilea ciclu. Opt este o cifra a extremelor. Cifra asta te urca in varful piramidelor sau te arunca in groapa Marianelor.

Vadim a trecut prin cele doua ipostaze. A cunoscut grandoarea si opusul ei. El nu avea niciodata suficient timp pentru el. Cam 8 cm a fost placa pe care au trebuit s-o dea la o parte. Cand omul pleaca in momentul in care are sufletul neimplinit, trupul are o greutate extrem de mare. El n-a intrat in groapa. El a regretat ca a plecat din aceasta lume. Nu si-a indeplinit menirea", a spus numerologul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Urmareste materialul video alaturat si vezi ce alte semnificatii a mai gasit numerologul in semnele care s-au aratat la inmormantarea tribunului si daca cineva ar trebui sa se teama de ele!##VIDEO144123##

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.