Semnificația viselor: ce înseamnă, de fapt, dacă visezi zăpadă

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 26 iun 2021, 15:21

Atunci când visați zăpadă, subconștientul înceracă să vă transmită mai multe mesaje. Totul depinde de contextul visului, dar și de senzația pe care v-o oferă.

Zăpada în vis poate avea mai multe semnificații. Acest gen de vis poate fi atât un semn bun, dar poate să însemne și că va urma o perioadă dificilă în viața dumneavoastră. 

Zăpada în vis, ce reprezintă și la ce să te aștepți

Pentru că este o formă a apei, zăpada înseamnă viață, emoții, dar și răceală. Atunci când visați zăpadă, de cele mai multe ori, este un semn bun. 

Depinde totuși în ce context visați zăpadă, ce faceți cu ea, dar și cum vă simțiți înconjurat de ea. De exemplu, dacă în vis mergeți prin zăpadă curată, înseamnă că vă așteaptă o perioadă plină de împliniri. Trebuie doar să munciți un pic mai mult, dar veți obține ceea ce vă doriți. 

În cazul în care visați că zăpada cade din copaci, este semn că aveți șanse să primiți o sumă mare de bani.

Un vis în care este zăpadă multă, peste tot, înseamnă prosperitate și bogăție. 

Este semn bun și dacă visați că mâncați zăpadă. Copilul din dumneavoastră încearcă să iasă la suprafață și nu ar fi rău să-i acordați atenție. 

O altă semnificație a visului cu zăpadă poate fi și aceea că încercați să ascundeți sau să uitați ceva din viața de zi cu zi. 

Dacă visați că zăpada începe să se topească, poate să însemne că sunteți pregătit pentru un nou început în viața dumneavoastră. 

În cazul în care visați avalanșă sau o ninsoare abundentă, însoțită de un ger năprasnic, este semn rău. Este posibil să urmeze o perioadă tristă pentru dumneavoastră, cu lacrimi și suferință. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă în vis ați căzut în zăpadă, sunteți în pericol. Un vis în care vă jucați în zăpadă și vă simțiți bine, înseamnă că sunteți împăcat cu deciziile din viața dumneavoastră. 

În schimb, dacă sunteți în zăpadă și vă este frig, simțiți nevoia să vă depărtați de cineva care vă face rău. Este posibil chiar să fie vorba despre partenerul de viață. 

Alte semnificații ale viselor cu zăpadă

Dacă visați că ninge cu fulgi foarte mari, veți avea o ceartă cu cineva apropiat. Nici dacă zăpada prin care mergeți este murdară, nu se anunță nimic bun în viața reală. Este posibil să aveți probleme de sănătate.

Cei care visează oameni de zăpadă traversează o perioadă dificilă, mai ales în relația de cuplu. Nu știți cum să vă apropiați de persoana iubită și acest lucru vă macină. 

În cazul în care visați bulgări de zăpadă, ar fi cazul să vă alegeți cu atenție prietenii. Încercați să-i păstrați pe lângă dumneavoastră doar pe cei care merită cu adevărat. 

De asemenea, acest vis mai poate însemna și că cineva din anturaj este invidios pe dumneavoastră și încearcă să vă discrediteze. 

Dacă este vară sau toamnă și visați zăpadă, vă așteaptă câteva surprize plăcute și o perioadă perfectă pe plan profesional.

Pe de altă parte, dacă este primăvară și aveți un vis cu zăpadă, nu vă așteptați la o perioadă prea bună pentru dumneavoastră. 

Un vis cu zăpadă în mijlocul iernii poate fi un semn că vă veți îndrăgosti.