Semnul care ii strica perfectiunea Iuliei Albu! Intra sa vezi ce are vedeta pe picior

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Fashion editorul Iulia Albu este extrem de sexy si, uneori, alege sa se imbrace cu tinute care ar taia respiratia oricarui barbat!

De pilda, la ultima ei aparitie la WOWbiz, emisiune la care are o rubrica permanenta in fiecare joi, Iulia a mers pe o vestimentatie socanta, foarte interesanta, care ii venea ca turnata. Rochita neagra, gen furou, peste care si-a pus un mantou fitos, palaria, ciorapii peste genunchi si pantofii au compus o tinuta mult comentata de presa, dar foarte apreciata de public.

Cu toate acestea, exista si un “amanunt” care a stricat perfectiunea Iuliei! Obiectivul foto i-a surprins vedetei o vanataie pe picior, dobandita, cel mai probabil, de la un colt de birou.

Semnul era extrem de vizibil si nu parea ca se va duce usor de pe corpul Iuliei Albu, insa pe ea nu a deranjat-o, chiar a parut amuzata de situatie!( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.