Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se stinge din viață! Alina Marymar a dezvăluit totul pe rețelele sociale

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 apr 2024, 20:04

Ce a apărut în casa lui Lucas înainte de a muri

Sursa: Facebook Stoican Alina

Lucas, nepotul celebrului manelist, Tzanca Uraganu, a murit luni, pe 29 aprilie. Acesta avea doar opt ani când a pierdut lupta cu cancerul nemilos.

Nepotul lui Tzancă Uraganu ar fi avut de ceva timp cancer, însă boala a avansat, iar părinții lui ar fi depistat-o abia când a ajuns în stadiu terminal. Deși s-au făcut toate eforturile pentru ca viața băiețelului să fie salvată, acesta a fost răpus de cancer, în cele din urmă.

Ce s-a întâmplat înainte de moartea nepotului lui Tzancă Uraganu

Înainte ca micuțul Lucas să se stingă din viață, au apărut mai multe semne care păreau să-i prevestească moartea.

În urmă cu opt luni, când copilul se afla pe patul de spital, o rudă de a lui a decis să-l filmeze, iar acesta a transmis un mesaj neașteptat.

Lucas a ținut să aducă în discuție ziua de 29 aprilie, despre care a subliniat că îi va marca pe toți, însă băiețelul nu avea de unde să știe că exact în acea zi îi era sortit sfârșitul.

Clipul în care Lucas a făcut această premoniție a fost postat pe rețelele sociale de către iubita lui Tzancă Uraganu, Alina Marymar.

„Fiți atenți, la 29 aprilie va fi o minune, ceva spectaculos!”, a spus copilul pe filmare.

„Să știe toată lumea, Lucas este un sfânt! A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu 8 luni, minunea mea”, a

scris Alina Marymar, lângă videoclipul în care apărea băiatul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț

Ce semn dumnezeiesc a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu

Momentul în care Lucas și-a anunțat ultima zi din viață nu este singurul semn pe pare l-a primit familia lui. În casa micuțului a apărut o imagine divină chiar în ziua de dinaintea morții lui. Pe geamul de la baie a apărut conturul siluetelor din celebra icoană a Fecioarei Maria cu pruncul Iisus Hristos în brațe.

Fotografia cu acest semn dumnezeiesc a fost făcută publică tot de către Alina Marymar, care s-a arătat cu adevărat uluită de întâmplările neobișnuite petrecute înainte ca Lucas să treacă la cele sfinte: „Parcă ar fi pictat.

Pe geamul de la baia din casa lui Lucas, înainte cu o zi să se întâmple, a apărut Maica Domnului, alt semn”.

Citește și: Doliu în familia lui Tzancă Uraganu. Nepotul artistului s-a stins din viață la vârsta de opt ani: ,,Copil frumos și bun”

După moartea băiețelului, partenera lui Tzancă Uraganu este îngenuncheată de durere, întrucât îl iubea pe micuț la fel cum și-ar fi iubit propriul copil.

Într-o altă postare cu poza micuțului, femeia a scris: „Îngerul meu divin, m-ai distrus”.