Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent după scandaul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 sep 2022, 08:10

Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri incredibile în fața Judecătoriei Sectorului 1. Aceasta a precizat că deține informații esențiale care ar distruge o parte din NATO și UE.

Scandalul în care Diana Șoșoacă este implicată cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno a fost declanșat pentru că deține informații care ar putea distruge o parte din Uniunea Europeană și o parte din NATO, a explicat senatoarea, în fața Judecătoriei Sectorului 1.

Diana Șoșoacă, declarații fără precedent

Senatoarea a făcut aceste declarații în fața Judecătoriei Sectorului 1, unde, joi, a fost judecată contestația soțului său, Silvestru Șoșoacă, după ce a fost pus sub control judiciar.

Diana Șoșoacă a încercat să le explice jurnaliștilor care ar fi ”dedesubturile” acestui scandal, care a ajuns inclusiv în presa internațională.

Citeste si: Diana Șoșoacă îi dă bătăi de cap lui Iohannis: Refuză să facă testul Covid înainte de consultări!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta a mai spus că, în Parlament, unii senatori sau deputați îi furnizează informații extrem de ”sensibile”.

”În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele.

Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel.”- a declarat Șoșoacă.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

Noi detalii în scandaulul Șoșoacă-Rai Uno

Jurnalista agresată de familia Șoșoacă s-a întors în Italia, acolo unde a povestit pentru postul Rai Uno momentele cumplite prin care a trecut în biroul senatoarei. Lucia Goracci a mărturisit că au fost clipe prin care nu-și dorește să mai treacă vreodată.

”Lucrurile au evoluat într-un crescendo grotesc, când am fost sechestrați, apoi când eu am reușit să scap, tot acel timp în care nu am știut ce se întâmplă cu cei trei colegi ai mei aflați înăuntru”, a

spus ea.