Senatoarea Doina Tudor si-a facut bagajele! Destinatia: celebra statiune "Beciul Domnesc", unde dau "check-in" zeci de politicieni si oameni de afaceri

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 aug 2021, 08:40

Doina Tudor, Gabriel Oprea si Nicolae Paun nu au mai fost salvati de colegii de Parlament.

Doina Tudor si-a facut bagajul pentru Beciul Domnesc! Colegii nu au salvat-o de la retinere si arestare. Nici Gabriel Oprea nu este mai norocos, chiar daca pe el il apara senatoarea venita cu mirul in Parlament.

Este, poate, cea mai neagra zi din viata senatoarei Doina Tudor, dupa divortul de sotul sau. Este pregatita pentru tot ce e mai rau, dar tot spera la o minune. Poarta o bratara cu matanii si are scris pe foaie discursul care i-ar putea aduce salvarea.

In fata tuturor isi pune pe tava viata demna de o telenovela.

Isi joaca ultimele carti. Doar este vorba de propria-i libertate. Din banca trimite un mesaj colegului Tudor Barbu. Intr-un minut senatorul care primise sms-ul vine langa ea. Vorbesc pret de cateva secunde si incepe votul. Tensiunea creste. Senatoarea iese pe hol si fumeaza tigara dupa tigara in asteptarea rezultatului.

Cativa colegi o imbarbateaza. Dar verdictul ii confirma cele mai negre scenarii.

Procurorii primesc unda verde pentru retinere si arestare. Rezultatul nu o mira. In plen doar trei senatori iau cuvantul cand vine vorba de arestari, retineri si urmariri penale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cand a venit randul lui Gabriel Oprea sa vina la mana colegilor, s-a remarcat la tribuna aceeasi senatoare, celebra de cand cu mirul adus in Parlament.

Daca data trecuta Oprea ceruse un vot pentru inceperea urmaririi penale, de asta data, fostul ministrul de interne a vrut sa fie salvat.

In zadar a facut el apel la bunavointa parlamentarilor. 71 de voturi au fost pentru. Si la Camera Deputatilor a fost zi de foc! Desi nu s-a prezentat la plen, Nicolae Paun a aflat ca ai sai colegi au incuviintat si cererea de arestare a procurorilor DNA, dupa ce saptamana trecuta votasera doar retinerea.