Senatorii au dat iama la dermatolog. Se tem de ALUNITELE cancerigene VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:02

Au stat prea mult la solar sau pe plaje exotice?

Doar o luna ii mai desparte pe senatori de bine-meritata vacanta. Si cum cei mai multi se duc in concediu pe la cine stie ce mare, mai apropiata sau mai exotica, dupa posibilitati, consultul la dermatolog e obligatoriu. Mai ales cand medicul vine la serviciu, ca doar esti alesul poporului.

Dupa ce a fost examinata de medic, sexy senatoarea Steliana Miron s-a linistit. Poate sta la plaja, cu o singura conditie: sa nu-si uite acasa crema de protectie solara.
Un singur lucru i-a interzis strict dermatologul: solarul! Si nu doar ei, ci tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Sa nu credeti, insa, ca doar doamnele au venit la control. Si senatorii au vrut sa afle daca nu cumva alunitele lor sunt periculoase. Primul care s-a lasat pe mana medicului a fost, evident, seful comisiei de sanatate.

Chiar daca nu avem toti norocul senatorilor de a fi examinati la serviciu, medicii ne recomanda sa nu neglijam aceste probleme.
Asa ca, daca vi se pare ca se modifica forma sau culoare alunitelor, sau apar sangerari in zona, mergeti imediat la dermatolog.


 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.