Senatorul Marius Isaila, la DNA! A scapat de gelozia sotiei pe banii nostri?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 07 oct 2020, 15:50

Senatorul Marius Isaila, cel care si-ar fi dezbracat interlocutorii in toaleta ca sa-i verifice de microfoane, a comis-o din nou!

Procurorii spun ca s-ar fi folosit chiar de ofiteri de informatii care i-ar fi depistat si eliminat microfoanele din masina. Sa vedeti ce raspuns a dat politicianul dupa ce a fost luat la intrebari! Pe Marius Isaila il stie toata tara, dar nu pentru vreun proiect de lege in sprijinul natiei, ci din cauza unei anchete penale.

Nu mult a trecut de cand procurorii DNA il acuzau ca isi dezbraca in toaleta interlocutorii carora le cerea spaga.

Anchetatorii sustin ca atunci cand a aflat ca este interceptat i-ar fi chemat la ordine pe ofiterii de informatii din Ministerul de Interne. Acestia ar fi trebuit sa-i elimine microfoanele din masina. Ce explicatie are senatorul? Marius Isaila nu confirma. Dar nici nu infirma informatiile.

Renumele nedorit i se trage, insa, senatorului de la acel loc in care pana si imparatul merge pe jos. Procurorii l-au acuzat de mita si trafic de influenta.
200.000 de euro ar fi fost suma vehicula in schimbul serviciilor sale pe vremea cand lucra in Ministerul Finantelor.

Anchetatorii au cerut aviz colegilor senatori pentru arestarea lui Marius Isaila, dar nu l-au obtinut. Drept urmare, parlamentarul este acum cercetat in libertate pentru infractiuni de coruptie.
##VIDEO116357##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: