Senem din serialul "Mireasa din Istanbul", una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa Neslihan Yeldan si in ce productii de succes ati mai vazut-o!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 16:25
video Foto(7)

In ciuda faptului ca se apropie de varsta de 50 de ani, Neslihan Yeldan are o silueta de invidiat

Neslihan Yeldan s-a nascut in 1969, in Istanbul, intr-o familie iubitoare de arta. Cu un talent innsacut si indrumata de parinti, Neslihan a urmat Facultatea de Teatru, in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in 1991 si a devenit actrita cu drepturi depline la Teatrul de Stat din Itanbul, unde a inceput deja sa joace in multe piese.

Prima experienta in telviziune a venit doi ani mai tarziu, in 1993, cand a fost cooptata in serialul "Yaz Evi". Interpretarea sa fara cusur i-a adus un succes rasunator si a propulsat-o deja printre cele mai talentate actrite ale anilor `90, in Turcia.

Citeste si: Adem din serialul "Mireasa din Istanbul", un tatic fericit! Iata ce familie frumoasa si unita are celebrul Firat Tanis si cum isi petrece timpul alaturi de fiica lui, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!