Şengül află că Șevval a tăiat frânele mașinii lui Ahmet. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de joi, 29 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Ayla merge să se predea, dar Berk o oprește în ultimul moment. El îi spune că nu vrea să o mai vadă niciodată și îi dă cheile mașinii și cardurile, pentru că nu vrea nimic de la ea.

Akif merge la restaurant cu un buchet de flori în mână crezând că se va întâlni doar cu Sureyya.

Şengül aude o discuție între Akif și Nebahat și află că Sevval a tăiat frânele mașinii lui Ahmet. Când are loc un eveniment la club, Sengul se îmbată și dezvăluie că Şevval l-a ucis pe Ahmet și că Berk și Elif sunt frați.

Emel se bate cu o colegă apoi izbucnește un conflict între familiile lor. Omer îl lovește pe tatăl fetei și este arestat.

Citește și: „Ar fi putut să facă infarct”. Ce a pățit actorul Celil Nalçaka în timp ce filma pentru serialul „Totul pentru familia mea”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Cum se pregătește Yiğit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.