Șengul ajunge la închisoare după isprava sa. În ziua nunții lui Suzan cu Akif, Nebahat a aranjat ca cineva să pună pe video proiector fotografii cu ea și Akif

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 15 nov 2023, 02:05

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Evenimente pline de neprevăzut vor avea loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul fenomen ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D. După ce Șengul a ajuns după gratii, necazurile se țin lanț. Aceasta își iese din minți și se ia la bătaie cu o deținută.

Nunta lui Akif cu Suzan, distrusă de Nebahat 

Șengul își ispășește pedeapsa, după ce a pus insecticid în plăcintă, iar copiii au ajuns de urgență la spital.

Deși sunt bine, mătușa lor a fost arestată.

Ziua mult așteptată de Suzan și Akif a sosit. Cei doi își unesc destinele, însă cea mai importantă zi din viața lor urmează să capete o întorsătură incredibilă.

Nebahat nu poate accepta sub nicio formă să-și vadă soțul în preajma altei femei, mai ales în prezența lui Suzan. În ziua nunții, Nabahat a aranjat ca cineva să pună pe video proiector fotografii cu ea și Akif și o filmare cu Akif făcându-i declarații de dragoste și spunând că Suzan este o femeie

de gheață și neatrăgătoare.

Citește și: Susen este pe cale să o dea în vileag pe Melisa! Kaan face tot ce îi stă în putință ca adevărul despre accidentul lui Kadir să nu iasă la iveală. Nebahat vrea să le spună fraților Eren că Akif le-a omorât tatăl

Invitații rămân împietriți în momentul în care imaginile se derulează pe ecranul imens, moment în care Akif rămâne fără cuvine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Suzan pleacă de la masa de nuntă. Nebahat și Ayla privesc totul de acasă, datorită unei prietene care filmează evenimentul.

Omer participă la un concurs de dans împreună cu colegii lui și când iese pe scenă, Ogulcan îi toarnă o găleată cu vopsea în cap. Cei doi verișori se ceartă și Ayla vrea să întrunească consiliul de administrație și să-i exmatriculeze, asta fiind ceea ce urmăreau Emir și Tolga. 

Citește și: Vezi online live episodul 54 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară, Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și își continuă planul de răzbunare

Asiye încearcă să afle dacă între unchiul ei și Godul există ceva.

”E ceva între tine și femeia asta?”