Şengül descoperă un adevăr care va da totul peste cap. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Kadir? Vezi online live episodul 35 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Şengül, în stare de șoc

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 35 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 11 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live subtitrat pe kanald.ro.

Noi răsturnări de situație apar în episodul 35 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Ce va descoperi Şengül despre Kadir, dar și cine sunt cei doi bărbați care se vor lupta pentru a-i câștiga inima frumoasei Asyie? 

Ce se va întâmpla în episodul 35 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Frații Eren încearcă să meargă mai departe și să se obișnuiască cu gândul că fratele lor mai mare, Kadir, nu mai este.

Această situație este din ce în ce mai dificilă și mai greu de acceptat, având în vedere că tânărul Kadir a fost stâlpul familiei după ce cei 4 frați au rămas orfani.

Asyie nu poate trece peste moartea fratelui ei și va avea impresia că îl vede peste tot. Profitând de această ocazie, Kaan va încerca să se apropie de tânără. Doruk nu va fi deloc încântat de acest lucru, ținând cont de sentimentele pe care le are pentru Asyie, astfel că îl va pune la punct de Kaan.

Tânărul nu îi va da voie lui Kaan să se apropie prea mult de Asyie, considerând că tânăra îi aparține, astfel că va face o criză de gelozie. 

„Nu-ți ajunge ce ai și, acum, ți-a rămas gândul la Asyie?(...) Sunt proprietarul lui Asyie, omule! Ai înțeles?”, va spune Doruk, orbit de gelozie. 

Vor apărea noi probleme și pentru tânărul Omer, de această dată la școală.

Şengül, mătușa celor patru frați rămași orfani, va descoperi un adevăr care ar putea da totul peste cap. Femeia va intra în posesia unor imagini cu Kadir, imagini care o vor șoca și o vor face să reacționeze.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ăsta nu e Kadir? Akif, ce fel de om ești? Ce nenorocit ești?”, va spune Şengül, vizibil afectată de imaginile pe care le va vedea. 

Ce va afla Şengül și dacă va lua măsuri, ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul Kadir, dar și ce legătură are Akif Atakul cu dispariția acestuia poți vedea în episodul 35 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În fiecare episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, telespectatorii au parte de noi momente tensionate. Cei 4 frați rămași orfani primesc lovitură după lovitură, dar încearcă să rămână puternici, povestea lor fiind una plină de emoție.

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de patru ori pe săptămână, mai exact în serile de luni, marți, miercuri și joi.

Fiecare episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă într-un superb peisaj de iarnă! Iată unde a fost surprinsă de curând tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.