Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în ringul de box! Iată cum a fost filmată recent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2023, 13:51
Foto(4)

Şengül din producția Totul pentru familia mea, surprinsă în ringul de box, luptându-se cu antrenorul ei! Iată cum a fost filmată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy, deși în urmă cu o lună a suferit o luxație la picior!

Fadik Sevin Atasoy este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. În cei douăzeci de ani de activitate în domeniul actoriei, îndrăgită actrița a jucat multe roluri în producții de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe. Dincolo de pasiunea uriașă pentru actorie, Fadik Sevin este atrasă și de sport și practică de mulți ani yoga și box, pentru a se menține în formă.

Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în ringul de box

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, într-o familie de actori celebri, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă, centrată pe iubirea pentru artă teatrală. Astfel, încă din primii săi ani de viață, Fadik Sevin a luat contact cu lumea cinematografiei, datorită părinților săi, renumiții actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy, care i-au insuflat pasiunea pentru actorie.

După încheierea liceului, această s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o în 1998 și la scurt timp a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde peste ani a devenit și director.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de iubita ei mamă! Iată cum a fost surprinsă celebra Fadik Sevin Atasoy, la masă alături de cea mai importantă persoană din viața sa, marea actriță Emel Göksu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2000, Fadik Sevin Atasoy a participat la primul casting pe care l-a câștigat și a fost cooptată în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Dovedind un talent desăvârșit actrița a primit din în ce mai multe propuneri de a juca în multe producții și s-a bucurat de mari succese. Cel mai recent proiect din care încă face parte este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Sengul, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

De curând, celebra Fadik Sevin Atasoy și-a uluit fanii cu o postare de senzație pe contul ei de socializare. Îndrăgita actriță a publicat un scurt clip video, în care apare pe în ring de box, în timp ce se antrenează alături de antrenorul ei.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte la 47 de ani! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.