Şengül din serialul Totul pentru familia mea a suferit cea mai dureroasă pierdere! „Îmi aduc aminte de tine cu dor în fiecare zi” Moartea fulgerătoare a celui mai iubit bărbat a marcat-o profund pe celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2023, 22:45
totul pentru familia mea Foto(5)

Fadik Sevin Atasoy, in serialul Totul pentru familia mea, alaturi de colegii sai

Sursa: Instagram Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Publicul din România a cunoscut-o de curând pe actrița Fadik Sevin Atasoy, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care joacă magistral rolul Sengul, ce i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.
Superba actriță Fadik Sevin Atasoy duce cu mândrie mai departe renumele părinților săi, doi titani ai cinematografiei turcești! Dispariția părintelui ei în anul 2011 a marcat-o profund și i-a adus mare suferință și durere în suflet.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea a suferit cea mai dureroasă pierdere! „Îmi aduc aminte de ține cu dor în fiecare zi”

Fadik Sevin Atasoy a împlinit pe 1 octombrie, vârsta de 47 de ani și continuă să își surprindă fanii cu apariții uluitoare în noi proiecte de succes. Fadik a moștenit talentul actoricesc și pasiunea pentru această profesie de la părinții săi, doi dintre cei mai renumiți și apreciați actori ai Turciei, Emel Göksu și Sönmez Atasoy.

Pentru că s-a aflat încă de la câțiva ani pe platourile de filmare deoarece mergea deseori la filmări alături de părinții săi, Fadik Sevin a decis să le calce pe urme și să ducă mai departe tradiția familiei.

Citește și: Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul uluitoare la vârsta sa!

După absolvirea liceului, tânăra Fadik a fost admisă la Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a absolvit-o cu succes, în 1998. În anul 2004 a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Antalya. Și în paralel a început să primească și numeroase propuneri de a juca în diverse proiecte de televiziune și filme artistice. Cea mai recentă producție în care a fost cooptată este serialul Totul pentru familia mea, în care a primit rolul Sengul, ce i-a adus o mare reușită în carieră.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, actrița Fadik Sevin Atasoy are o mare durere în suflet, deoarece în urmă cu 11 ani și-a pierdut tatăl. Moarte fulgerătoare a marelui actor Sönmez Atasoy a lăsat în urmă mare suferință în inimile celor dragi din familie dar și în inimile fanilor săi.

Celebra actrița a declarat că își amintește cu drag și dor de tatăl ei în fiecare zi și îl poartă în gând mereu.

„Dragul meu tată, despărțirea este o perdea subțire pentru noi, inima mea bate pentru tine dincolo de ceea ce se vede. In fiecare zi, fiecare clipa este cu tine, ești in fiecare cuvânt pe care îl spun, încă ma protejezi la fiecare pas pe care îl fac! Îmi aduc aminte de tine cu dor în fiecare zi”, a

scris celebra actriță Fadik Sevin Atasoy pe contul ei de socializare.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Harika, la un pas de a-și atinge scopul! Suzan va lua o decizie dureroasă în privința lui Ömer, care va fi aspru pedepsit!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.