Şengül din serialul Totul pentru familia mea, accident cumplit pe platourile de filmare! „Îmi voi reveni în 2-3 zile” Iată ce a pățit celebra actriță Fadik Sevin Atasoy și care este starea sa în prezent!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mar 2023, 18:42
Foto(6)

Buclucașa Şengül din producția Totul pentru familia mea, a suferit un accident teribil în timpul filmărilor și a ajuns de urgență la spital! „Îmi voi reveni în 2-3 zile. Mă voi întoarce pe platou” Iată cum se simte acum renumita actriță Fadik Sevin Atasoy!

Fadik Sevin Atasoy face parte din categoria celor mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie, în multele producțîi în care a jucat magistral roluri diverse. Cel mai recent proiect care i-a adus poate cel mai mare succes în carieră este serialul Totul pentru familia mea, la care încă se mai filmează în Istanbul.

De curând, celebra actrița și-a anunțat fanii prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram că a suferit un accident cumplit chiar pe platourile de filmare și a ajuns de urgență la spital cu durere crunte la un picior.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, accident cumplit pe platourile de filmare! „Îmi voi reveni în 2-3 zile”

Fadik Sevin Atasoy (47 de ani) provine dintr-o familie de actori celebri în Turcia și duce mai departe cu mândrie renumele părinților săi, doi titani ai cinematografiei turcești, Sönmez Atasoy și Emel Göksu.

În urmă cu doar câțiva ani, îndrăgită actrița a suferit teribil din cauza decesului tatălui ei, însă mama ei a fost cea care a sprijinit-o enorm și a încurajat-o să își readune forțele și să revină pe platourile de filmare. Fadik Sevin are o relație specială cu mama să, Emel Göksu, pe care o adoră și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a învățat de la ea de-a lungul timpului atât pe plan profesional, cât și personal.
Aceasta este mândră de mama sa, care la venerabila vârstă de 77 de ani apare în noi proiecte de televiziune.

Citește și: Cine este și câți ani are Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Evrim Doğan în viața reală! „Te iubesc atât de mult!”

Anul 2022 a însemnat pentru renumita actriță Fadik Sevin Atasoy unul de mare succes, deoarece și-a îndeplinit visul de a juca pe marile scene din America.

Este vorba despre un musical spectaculos intitulat Muse 90401, ce a fost scris, regizat și interpretat de renumita Fadik Sevin Atasoy.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, celebra actrița a revenit pe platourile de filmare, după o pauză de câteva săptămâni, în care s-a dedicat alături de mai mult colegi de breaslă în campania de ajutorare a sinistraților din Turcia.

Însă zilele trecută, Fadik Sevin Atasoy a suferit un accident aparent stupid chiar pe platourile de filmare și a fost transportată de urgență la spital, cu dureri mari la un picior.

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntas, celebra actrița a alunecat pe niște pietre și s-a prăbușit la pământ, acuzând dureri atroce la nivelul unui picior. Colegii săi de platou au chemat ambulanță și actrița a ajuns urgent la spital, acolo unde medicii i-au efectuat o radiografie și i-au descoperit o fisură la picior, care i-au pus ghips local și i-au recomandat să se deplaseze cu

ajutorul unui scaun cu roțile câteva zile până când se va vindecă. Însă cu toate acestea îndrăgită actrița a rămas la fel de optimistă și le-a transmis fanilor săi din mediul virtual, prin intermediul unei postări, faptul că se va recupera în 2-3 zile și va putea să revină pe platou.

„Îmi voi reveni în 2-3 zile. Mă voi întoarce pe platou!”, a scris Fadik Sevin Atasoy, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de mama sa, care va începe un nou proiect deși are 77 de ani! Iată de la cine a moștenit talentul și frumusețea celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.