Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de iubita ei mamă ! Iată cum a fost surprinsă celebra Fadik Sevin Atasoy, la masă alături de cea mai importantă persoană din viața sa, marea actriță Emel Göksu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 14:51

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, momente emoționante alături de mama sa! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita Fadik Sevin Atasoy în compania mamei sale, celebra actriță Emel Göksu!

Fadik Sevin Atasoy (47 de ani) face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie, ambele moștenite de la părinții săi, doi dintre cei mai mari actori ai Turciei, Sönmez Atasoy și Emel Göksu. Îndrăgita Fadik duce mai departe cu mândrie renumele familiei sale și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții uluitoare pe micile ecrane.

Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Sengul.
Celebra Fadik Sevin Atasoy este foarte activă și în mediul online, unde obișnuiește să publice imagini și clipuri cu ipostaze din viață ei de zi cu zi, dar și de pe platourile de filmare. De curând, îndrăgită actrița a postat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație în care a apărut alături de mama să.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de iubita ei mamă

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie celebra. Părinții săi, renumiții actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy, i-au insuflat pasiunea pentru actorie încă din primii ei ani de viață și au adus-o pe platourile de filmare de când avea o vârstă fragedă, iar micuța Fadik de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de fascinantă lume a teatrului.

Peste ani, după absolvirea liceului, Fadik Sevin a decis să se înscrie la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 1998 și la scurt timp a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte la 47 de ani! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Talentata Fadik Sevin Atasoy a participat în anul 2000 la primul casting și a fost cooptată în primul mare proiect de televiziune, în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Cu un talent desăvârșit și o ambiție uriașă, actrița a continuat să joace în multe producții de excepție, cu aceeași dăruire și s-a bucurat de mari succese de-a lungul anilor.

Cel mai recent rol jucat este cel din producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, care i-a adus de asemenea o mare reușită în carieră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, în care a apărut alături de iubita ei mama, renumită și marea actrița Emel Göksu, de care este tare mândră și pe care o adoră.

Cele două au luat masă alături de alte câteva prieteni comuni și s-au gândit să le împărtășească și fanilor bucuria trăită împreună.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”