Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în postura neașteptată de cameraman! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy pe platourile de filmare! „Meritul de astăzi revine echipei de cameramani!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2023, 18:32
Foto(5)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în postura de cameraman! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy, filmându-și colegii și apreciind enorm munca dificilă a cameramanilor! „Sper ca eforturile voastre vor fi mereu răsplătite!”

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, actrița a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte, dovedite în multe producții în care a jucat până în prezent. În ultimii ani, rolurile sale au fost apreciate și în străinătate și a devenit din ce în ce mai renumită.

Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare un clip video de senzație în care a experimentat activitatea unui cameraman pe platoul de filmare.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în postura neașteptată de cameraman

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și continuă să activeze pe platourile de filmare cu aceeași pasiune și poftă de viață că și în anii tinereții sale.

Îndrăgita actriță duce mai departe cu mândrie renumele părinților săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi mari actori ai cinematografiei turcești, care s-au bucurat de succese răsunătoare de-a lungul carierei lor. Deși în urmă cu câțiva ani, Fadik Sevin și-a pierdut tatăl și a fost la un pas de a renunța la profesia ei, ajungând la un pas de depresie, în cele din urmă, mama ei a reușit să o determine să își readune forțele și să revină pe platourile de filmare cu aceeași dăruire.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte la 47 de ani! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cel mai recent proiect al faimoasei Fadik Sevin Atasoy este serialul Totul pentru familia mea, la care încă se mai filmează și care a devenit o a două casă a acesteia.

De curând, talentată actrița a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmuleț inedit, în care a dorit să experimenteze și activitatea unui cameraman, pentru a vedea cum își desfășoară colegii ei din echipa tehnică activitatea, purtând pe umăr camerele care cântăresc peste 10 kilograme. După ce a observat cât de dificilă este activitatea cameramanilor, Fadik Sevin a ținut să le transmită aprecierile sale și să le recunoască meritele.

„Meritul de astăzi revine echipei de cameramani! Purtând camerele de peste 10 kilograme pe umeri ore în șir, adăugând noaptea în zi, astfel încât săptămânal să vină un nou episod, fără să asculte ploaia și noroiul, chiar și toate echipajele de cameră și lumini, care sunt adesea în cea mai mare parte câmpuri periculoase, nu va faceți griji pentru mâinile voastre, sper că eforturile voastre vor fi mereu răsplătite!”,

a scris Fadik Sevin Atasoy pe contul ei de Instagram.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a sărbătorit în mod special Ziua Mondială a Teatrului! Iată ce a apărut pe contul de socializare al celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.