Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2023, 23:00
Foto(6)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, revenire de senzație pe platourile de filmare, după accidentul suferit recent! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy alături de cei mai dragi colegi de platou!

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de carieră actrița s-a bucurat de multe reușite profesionale și de admirația publicului. În ultimii ani, carismatică actrița a devenit celebra și în străînătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Fadik Sevin Atasoy anul trecut, în distribuția serialului Totul pentru familia mea în care joacă magistral rolul buclucașei Şengül.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și continuă să își încânte fanii cu noi proiecte de succes atât pe micile ecrane, cât și pe marile scene ale teatrelor din Turcia și din America. Îndrăgită actrița este mândră de originile sale și duce mai departe renumele părinților săi, doi actori emblematici ai cinematografiei turcești, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, de la care a moștenit talentul și pasiunea pentru actorie.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, accident cumplit pe platourile de filmare! „Îmi voi reveni în 2-3 zile” Iată ce a pățit celebra actriță Fadik Sevin Atasoy și care este starea sa în prezent!

După absolvirea liceului, Fadik Sevin Atasoy s-a înscris la Facultatea de Muzică și Arte ale Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a încheiat-o cu rezultate excelente în anul 1998, iar la scurt timp a început a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Antalya, unde mai târziu a ajuns

chiar să conducă instituția.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, la început de an! Iată cum arată în prezent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

În anul 2000, actrița Fadik Sevin Atasoy a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune și a jucat remarcabil în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Cu un talent deosebit moștenit de la părinții săi și cu o ambiție de fier, Fadik Sevin Atasoy a continuat să joace în multe proiecte de amploare, care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe dim Turcia.

În urmă cu câteva zile, renumită actrița și-a anunțat fanii din mediul online că a suferit un accident aparent banal pe platourile de filmare ale producției Totul pentru familia mea și s-a văzut nevoită să rămână câteva zile în repaus.

Îndrăgita Fadik Sevin și-a luxat piciorul în timpul unei scene și a fost transportată urgent la spital, unde medicul i-a recomandat repaus de câteva zile. Astăzi, celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care a fost surprinsă chiar pe platourile de filmare, în rulotă ei, alături de cei mai buclucași colegi ai săi, Yiğit Koçak și Cüneyt Mete, dând de înțeles fanilor săi că nu s-a recuperat complet însă și-a dorit enorm să revină la filmări.