Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2023, 00:07
Foto(5)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea se simte ca o regină răsfățată de când a revenit pe platourile de filmare, după accidentul suferit! Iată ce mesaj emoționant le-a transmis colegilor săi, care au mereu grijă de ea! „Încă o dată, mi-am dat seama că nu ceea ce faci, ci ceea ce lași în inima cuiva este valoros în această lume”

Fadik Sevin Atasoy face parte din elita celor mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate în domeniul actoriei, aceasta a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uluitor și cu o carismă deosebită, încă de la primele sale roluri jucate în producții de excepție. Cu multă muncă, perseverență și o pasiune uriașă pentru actorie, Fadik a ajuns din ce în ce mai cunoscută și admirată de publicul larg, chiar și în străinătate.

Cel mai recent proiect din care încă face parte este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Sengul, ce i-a adus mare succes. De curând, celebra actrița a suferit un accident pe platourile de filmare și a stat o săptămâna în repaus total. Zilele trecute actrița a revenit alături de colegii săi și a fost primită cu mare entuziasm și tratată regește.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy (47 de ani) este mândră de faptul că a moștenit talentul actoricesc de la părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, considerați doi titani ai cinematografiei turcești. Și a dus mai departe cu bucurie renumele familiei sale. Chiar dacă în urmă cu câțiva ani l-a pierdut pe tatăl ei, în prezent celebra actriță o alături pe mama ei, pe care o adoră și considera marele ei mentor, dar și cea mai bună prietenă.

Citește și: Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Cel mai recent proiect al îndrăgitei actrițe Fadik Sevin Atasoy este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Sengul, o femeie avară, ambițioasă și uneori chiar diabolică, ce a reușit să cucerească publicul încă de le primele episoade difuzate.

În urmă cu circa două săptămâni, actrița a suferit un accident teribil pe platourile de filmare, o luxație la piciorul stâng și a stat acasă șapte zile în repaus total, absentând de la filmări. De curând, Fadik și-a reluat activitățile și a revenit pe platourile de filmare acolo unde a fost întâmpinată cu mare bucurie și căldură de toți colegii săi și s-a simțit răsfățată că o regina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Da, piciorul meu stâng s-a vindecat încet și filmările au început! Vă mulțumesc foarte mult pentru urările de bine. Echipa mea din serialul Totul pentru familia mea a avut grijă de mine și m-a învelit în bumbac. Încă o dată, mi-am dat seama că nu ceea ce faci, ci ceea ce lași în inima cuiva este valoros în această lume. Mulțumesc producătorului meu Nazli Hepturk, care a fost alături de mine în timpul procesului de recuperare, regizorului meu Serkan Birinci și @atvturkiye, managerului meu Gulistan Tartar! Sunteți cei mai buni!”, a

scris celebra actrița pe contul ei de Instagram.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, prima apariție pe platourile de filmare după accidentul suferit recent! Iată cum arată îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy și cine sunt colegii care au grijă de ea!