Şengül din serialul Totul pentru familia mea, siluetă perfectă la 47 de ani! Iată cât de mult a slăbit în ultima vreme și cât de bine arată renumita actriță Fadik Sevin Atasoy

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2023, 12:20
Foto(6)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă la nunta celei mai bune prietene! Iată cât de mult a slăbit celebra actriță Fadik Sevin Atasoy și cum cât de bine arată la 47 de ani, dincolo de hainele largi purtate pe platourile de filmare!

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, celebra actrița a jucat în multe producții de excepție în care a făcut furori cu rolurile sale magistral interpretate, dovedind un talent desăvârșit și o carisma specială, moștenite cu siguranță de la părinții săi, renumiții actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy.

Cel mai recent proiect din care încă face parte îndrăgită actrița este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Sengul, ce i-a adus mare succes. De curând, celebra Fadik Sevin și-a uluit fanii cu o apariție încântătoare în mediul online, unde a fascinat cu silueta ei perfectă.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, silueta perfectă la 47 de ani! Iată cât de mult a slăbit în ultima vreme

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, într-o familie celebra, în sânul căreia a primit o educație de seama și totodată a fost ghidată spre domeniul actoriei de către părinții săi, care și-au dorit enorm să le calce pe urme. Astfel, Fadik a luat contact cu mirifică lume a cinematografiei de la vârstă fragedă și treptat a îndrăgit acest domeniu, ce avea să ii devină marea pasiune a vieții sale.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Fadik Sevin Atasoy în mediul online

După absolvirea studiilor liceale, Fadik s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu brio în anul 1998, iar la scurt timp, proaspăta actrița a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde peste ani a devenit și director.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2000, Fadik Sevin Atasoy a fost cooptată în urmă unui prim casting, în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, în care a jucat primul ei rol secundar într-o producție de televiziune, ce i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Cel mai recent proiect este serialul Totul pentru familia mea, la încă se filmează.

Rolul Sengul i-a adus mare succes atât pe plan național cât și internațional, deoarece producția a fost deja difuzată în multe țări din Europa și s-a bucurat de mare reușită.

De curând, Fadik Sevin Atasoy și-a uimit fanii cu o apariție încântătoare în mediul online, unde a publicat câteva imagini de senzație din cadrul unui eveniment de suflet, nuntă celei mai bune prietene ale sale.

Îndrăgită actrița a uluit cu silueta ei perfectă și cu ținuta extrem de elegantă și provocatoare, care i-a pus în evidență trupul superb, la cei 47 de ani.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în ringul de box! Iată cum a fost filmată recent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.