Şengül din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de look! Iată la ce schimbare fizică a recurs celebra actriță Fadik Sevin Atasoy la început de an

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2024, 21:12

Fadik Sevin Atasoy, o actrita de renume din Turcia

Sursa: Instagram Fadik Sevin Atasoy

Şengül, buclucașa mătușă a fraților Eren din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Iată cât de schimbată fizic este renumita actriță Fadik Sevin Atasoy, la revenirea sa în Turcia

Fadik Sevin Atasoy are 48 de ani și face parte din elită celor mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare și pe scenele marilor teatre din lume, celebra actrița a dovedit un talent desăvârșit și o carismă deosebită moștenite de la părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi titani ai cinematografiei turcești. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat și încă mai joacă Fadik Sevin este serialul Totul pentru familia mea în care da viață personajului Sengul, care i-a adus poate cel mai mare succes din

carieră.

Şengül, buclucașă mătușa a fraților Eren din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie renumită. Părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi actori de mare calibru ai Turciei i-au inspirat fiicei lor pasiunea pentru actorie, iar peste ani, ambițioasă Fadik a decis să le calce pe urme și să urmeze aceeași carieră.

La vârsta majoratului, Fadik Sevin Atasoy a fost admisă la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succes în anul 1998. La scurtă vreme a tânăra actrița a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara.

Fadik Sevin Atasoy a debutat în anul 2000 pe platourile de filmare ale serialului Bizim Evin Halleri, care a reprezentat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Cu un talent desăvârșit, perseverență și multă muncă și dăruire, actrița a continuat să joace în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul anilor. Cel mai recent rol jucat de talentată actrița Fadik Sevin Atasoy este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, ce i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de bunica și de mama sa! Iată ce a publicat celebra actriță Fadik Sevin Atasoy, de Ziua Copilului

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, îndrăgită actrița este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din timpul filmărilor, cât și din viață de zi cu zi.

De curând, Fadik a postat pe contul ei de socializare o imagine uluitoare în care și-a făcut apariția cu un look schimbat, spre marea încântare a fanilor săi.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, siluetă perfectă la 47 de ani! Iată cât de mult a slăbit în ultima vreme și cât de bine arată renumita actriță Fadik Sevin Atasoy

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.