Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul uluitoare la vârsta sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2022, 14:42
Fadik Sevin Atasoy Foto(5)

Fadik Sevin Atasoy, o actrita de succes in Turcia

Sursa: Instagram Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy, care a dat viață personajului Şengül, în serialul Totul pentru familia mea, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei.

Producția turcească Totul pentru familia mea aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață a patru frați rămași orfani, care vor trece prin grele încercări și vor ține piept cu stoicism tuturor nenorocirilor la care destinul îi va supune. Situațiile dramatice și momentele emoționante sunt puse în scenă de actori celebri și premiați în Turcia, dar și de actori tineri, care au debutat recent pe platourile de filmare, însă extrem de talentați.

Printre actorii celebri care fac parte din distribuția de excepție face parte și superbă actrița Fadik Sevin Atasoy, care are o experiență de peste două decenii în domeniul actoriei.

Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie de actori celebri, în sânul căreia a deprins pasiunea pentru actorie.

Această a primit numele Fadik, după personajul feminin din piesă Fadik Kız, pusă în scenă de către tatăl ei, un actor și un regizor de excepție. Ambițioasa tânără avea să devină peste ani o actriță apreciată, o scenaristă de succes, regizoare și chiar prezentatoare TV. După absolvirea liceului, Fadik a decis să studieze Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a absolvit-o cu brio în anul 1998, iar la scurt timp a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde a ajuns și în funcția de manager peste ani.

Citește și: Akif încearcă să-şi acopere urmele! Aflați ce se va întâmpla în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

În anul 2000, actrița Sevin Atasoy a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bizim Evin Halleri, în care a jucat un rol secundar, care i-a adus și primul pas către celebritate.

Au urmat multe roluri în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari succese, dar și multe premii de-a lungul anilor. Cel mai recent rol jucat într-un serial de televiziune a fost cel jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, o femeie cu un caracter aprig.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Renumita actriță Fadik Sevin Atasoy a fost premiată pentru multe roluri jucate magistral, de-a lungul anilor, iar cele mai recente fiind: Premiul pentru cea mai bună actrița în cadrul The Warren Theatre Newcomer Awads, în anul 2020, Premiul pentru cea mai bună actrița a nului 2021, în cadrul Moon Life Awards și Premiul pentru cea mai bună actrița în cadrul The Best of Time 2022 Awards, în anul 2022.

Dincolo de cariera strălucită, Fadik Sevin Atasoy este o femeie plină de viață și arată uluitor, chiar dacă a ajuns la vârsta de 47 de ani. Aceasta nu se sfiește să publice pe contul ei de Instagram imagini inedite din viață de zi cu zi, în care apare chiar și fără pic de machiaj.

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.