Seniz, intre viata si moarte, pe patul de spital! Afla ce se va intampla cu familia Karacay, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Nemilosul Istanbul", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 dec 2020, 09:40
Seniz se zbate intre viata si moarte!

In timp ce Seniz se lupta sa supravietuiasca, Agah este ajutat de Nedim sa iasa din inchisoare.

Seniz se zbate intre viata si moarte, pe patul de spital, in vreme ce Agah incearca sa-si demonstreze nevinovatia in accidentul suferit de sotia sa.

Nedim contribuie, cu succes, la eliberarea din inchisoare a unchiului sau, iar Agah decide, in cele din urma, ca nu se mai intoarce la conac. Prea multe amintiri triste il invadeaza pe omul care simte ca a trait 25 de ani de casnicie intr-o continua minciuna.

Cenk nu accepta faptul ca Nedim este mereu in preajma lui Cemre, si de aici pana la un scandal monstru este doar un pas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimeni insa nu banuieste ca Oya, terapeutul lui Nedim, are o contributie uriasa in toate problemele care s-au abatut, in ultima vreme, asupra familiei Karacay.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.