Sensy participa in sezonul 7 la "Bravo, ai stil! Celebrities". Bloggerita de moda si beauty este peste masura de incantata de reality-show-ul la care a fost cooptata.

Sensy este una dintre cele mai urmarite bolggerite autohtone in domeniul fashion si beauty cu o experienta de peste 15 ani social media. Sensy a reusit sa se afirme in acest domeniu inca din 2009 cand colabora cu diferite branduri pentru promovarea în mediul online, dezvoltând și implementând pentru acestea strategia de comunicare și conținutul digital.

CV Sensy. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Din 2016 a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food. Se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică. Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic și așteaptă startul competiției "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană. Pe blogul personal, Sensy a dezvăluit care este semnificația acestui nume și de ce i se potrivește perfect.

Citeste si: CINE este Sensy, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Descoperă cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?”, a scris Sensy pe blogul ei.

Date biografice Sensy

Varsta:

Inaltime:

Greutate:

Sensy vrea sa isi adjudece in palmaresul de fashion blogger si titlul de cea mai stilata celebritate din Romania, insa oare va reusi sa ii convinga pe juratii "Bravo, ai stil! Celebrities"? "Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities” mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere", mărturisește Sensy.  

Galerie FOTO: Ce imagini posteaza Sensy pe Instagram

Sensy are peste 180 de mii de urmaritori pe Instagram si posteaza imagini cu caracter publicitar la produsele pe care le promoveaza, insa are deopotriva in palmares si sedinte foto de fashion care ii pun in valoare frumusetea si look-urile pe care si le creeaza cu mare atentie demonstrand ca merita sa fie in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" si sa lupte pentru titlul ravnit de alte 8 celebritati.