Sensy a aflat sexul bebelușului. Ce nume a ales fosta concurentă de la Bravo, ai stil pentru copilul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mai 2023, 10:00

Pe data de 1 aprilie, Sensy a postat o fotografie cu ecografia

Sursa: Instagram

Sensy a aflat sexul bebelușului și este în al nouălea cer. Aceasta și soțul ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și așteaptă cu sufletul al gură să își strângă copilul în brațe.

Sensy, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!”, este însărcinată și, recent, a aflat sexul bebelușului. Fanii acesteia sunt extrem de bucuroși pentru ea, mai ales pentru că, inițial, s-a crezut că sarcina este o farsă.

Sensy a aflat sexul bebelușului

Pe data de 1 aprilie, Sensy a postat o fotografie cu ecografia, dar cei mai mulți fani au crezut că este o farsă.

Ulterior, pe data de 16 aprilie, chiar în prima zi de Paște, aceasta a postat, din Paris, o filmare, în care își arată burtica de gravidă.

Ea și soțul ei vor deveni părinți după șapte ani de relație, iar acest lucru îi împlinește în totalitate. Bucuria este și mai mare, deoarece Sensy și-a dorit să fie mama unui singur copil și acela să fie băiat, iar sarcina chiar asta îi va aduce.

@sensy

It's a boy 💙

♬ ily (i love you baby)- Surf Mesa

Când a postat imaginile cu burtica de gravidă și când a postat filmarea în care dezvăluie sexul bebelușului, fanii i-au spus că este băiat, fiind convinși că dorința ei se va îndeplini.

Mult timp, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a sperat să devină mamă, iar anul 2023 îi îndeplinește acest vis.

Citește și: Ce rochie va purta Sensy la marele eveniment din viața ei. Influencerița este în toiul pregătirilor pentru nuntă

Mai mult decât atât, pentru a nu pune presiune și pentru a nu întârzia sarcina din această cauză, Sensy nu s-a stresat și a lăsat totul să vină natural.

Aceasta nu și-a impus o perioadă în care să îl aducă pe lume, dar micuțul a fost așteptat cu brațele deschise.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sensy și-a dorit să fie mamă de băiat

Și-a dorit atât de mult să aibă un copil, iar acela să fie băiat, încât lucrurile s-au așezat în favoarea ei și chiar așa s-a întâmplat.

Acum, se pregătește pentru cel mai important, dar și cel mai solicitant rol din viața ei.

Acest instinct matern se dezvoltă de la an la an. Începem să lucrăm. Nu are nicio legătură cu nunta, nu mă stresez, când vine vine. Nu contează.

Nu știu, eu îmi doresc băiat. Eu mereu am visat mereu băiat, pentru el nu contează.

Pot fi amândouă, dar nu prea avem în familie. Mi-am dorit un singur copil și m-am văzut mamă de băiat”, a povestit Sensy pentru kanald.ro.

Citește și: Cine este viitorul soț al lui Sensy: "A avut mai multe propuneri și avansuri din partea bărbaților decât am avut eu din partea femeilor"

Mai mult decât atât, aceasta are chiar și numele pregătit, deși nu știa dacă, atunci când va rămâne însărcinată, va avea fată sau băiat. Dorința de a fi mamă de băiat a apărut extrem de devreme, de la vârsta de 12 ani și, după aproximativ 18 ani, s-a adeverit.

„Cam de la 12 ani mă gândesc. Nu vreau să spun numele, pentru că e complicat, nu ne înțelegem. Să vedem dacă i se potrivește. Este un nume nemțesc. Poate facem un nume derivat. Lui nu prea îi place ce am ales, le combinăm”, a mai spus aceasta.

La un moment dat, Sensy a dezvăluit că știe ce nume va purta copilul ei, însă a mărturisit că îl va dezvăluit după ce va afla sexul bebelușului. Se pare că micuțul va purta numele unei persoane dragi care nu mai este printre noi și pe care Sensy a iubit-o enorm.