Sensy a confirmat că este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la ,,Bravo ai stil!"

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 apr 2023, 17:44
Sensy a dat vestea cea mare chiar în ziua în care celebrează 7 ani de relație cu soțul ei
Sursa: Facebook Sensy Sny

Sensy este cunoscută în urma participării ei la emisiunea ,,Bravo ai stil!", dar și pentru activitatea ei din mediul online, iar astăzi, aceasta a vrut să împartă o veste cu fanii ei.

Chiar astăzi, în ziua de Paște, Sensy a vrut să împartă o veste foarte importantă cu admiratorii ei, iar aceștia au avut reacții pe măsură, bucurându-se din tot sufletul pentru realizarea acesteia, dar și a soțului ei.

Citește și: Exclusiv! Ce i s-a întâmplat Larisei Udilă după operația de mărire a bustului. Puține femei recunosc aceste efecte secundare ale intervenției

Sensy a confirmat că este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la ,,Bravo ai stil!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SENSY (@__sensy__)

La data de 1 aprilie, Sensy a postat o poză cu o ecografie, însă fanii acesteia au crezut că este totul o farsă de 1 aprilie, dar aceasta a anunțata, astăzi, cu ocazia zilei de Paște, dar și ai celor 7 ani de relație cu soțul ei, că dorința i s-a îndeplinit. Sensy este gravidă, iar ultimele luni au fost cele mai frumoase din viața ei și a avut parte de multe lucruri benefice și productive.

Aceasta s-a înscris la facultate și a putut să mențină un echilibru între viața privată și viața pe care dorea să o împartă cu admiratorii, astfel, timp de luni de zile, Sensy a reușit să își ascundă sarcina. Deși în urmă cu câteva luni, Sensy și soțul ei s-au căsătorit, aceștia sunt împreună de 7 ani de zile, iar acum cei doi sunt pregătiți de un alt nou capitol al vieții lor, cel de părinți, cei doi așteptând primul lor copil.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vedeta a postat un filmuleț din vacanța ei la Paris, iar rochia acesteia este perfectă pentru a le putea arăta fanilor burtica ei de graviduță. La doar câteva ore de la postarea videoclipului, atât membrii familiei, cât și admiratorii au felicitat-o.

Citește și: Exclusiv! Sensy s-a cununat civil și pentru prima dată și-a arătat soțul în public. Cum arata Valentin, proaspătul soț al influencerului

Ce și-ar dori Sensy să aibă?

"Acest instinct matern se dezvolta de la an la an. Începem să lucram. Nu are nicio legătură cu nunta, nu mă stresez, când vine, vine. Nu contează. Nu stiu, eu îmi doresc băiat. Eu mereu am visat mereu băiat, pentru el nu contează. Pot fi amândouă, dar nu prea avem în familie.

Mi-am dorit un singur copil și m-am văzut mama de băiat. Cam de la 12 ani mă gândesc. Nu vreau să spun numele pentru că e complicat, nu ne înțelegem. Să vedem daca i se potrivește. Este un nume nemțesc. Poate facem un nume derivat, lui nu prea îi place ce am ales, le combinam. Suntem în pregătiri, nu vreau să mă agit, vreau să îmi iau un organizator de nunti, muzica e pregătită demult. Avem și manele la final, nu se poate fară. Mai toți cunoscuții de muzica de manele sunt plecați în Spania în ziua nuntii, dar am găsit ceva. Vor fi 150 de invitați, acum e cununia civila, iar la nunta minim 350 de invitați. Mai e până pe 20 mai anul viitor. Aceasta este petrecerea aia cu vedete, cu presa, cu tineri, atunci vă fi nunta de familie, clasica.

Citește și: Cine este viitorul soț al lui Sensy: "A avut mai multe propuneri și avansuri din partea bărbaților decât am avut eu din partea femeilor"

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.