Sensy, momente de panică la propria nuntă: „Am intoxicat copilul”. Greșeala făcută cu bună știință de viitoarea mămică

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2024, 02:45

Pe data de 20 mai, Sensy s-a căsătorit cu Valentin

Sursa: Instagram

Sensy s-a căsătorit cu alesul inimii sale, în urmă cu o lună, dar se pare că nu a ținut cont de ceea ce îi era interzis de către medici, motiv pentru care, au existat unele probleme. Aceasta speră ca lucrurile să nu fie foarte grave, iar băiețelul ei să nu aibă de suferit.

Pe data de 20 mai, Sensy s-a căsătorit cu Valentin. Evenimentul a fost cu atât mai special și mai emoționant, cu cât aceasta este însărcinată, în prezent, în șase luni. Deși mai sunt câteva săptămâni până la marea întâlnire, emoțiile sunt mari și pregătirile sunt în toi.

Sensy și-a intoxicat copilul, deoarece a mâncat ce nu avea nevoie

La nuntă, Sensy era însărcinată în luna a cincea, iar poftele de graviduță nu i-au dat pace.

Tocmai din acest motiv, Sensy a mâncat sarmale, deși nu are voie și, de asemenea, a consumat și băuturi alcoolice, lucru de care este conștientă că nu este bine. 

Mireasa nu s-a putut abține și a gustat din toate preparatele pe care le stabilise pentru marele eveniment, ceea ce nu a fost o decizie prea înțeleaptă, fiind conștientă de riscurile la care s-a expus, dar și de riscurile la care a expus sarcina.

Mai mult decât atât, pe lângă oboseala și stresul resimțite, a doua zi, a urmat și ciorba de potroace, ceea ce a reprezentat o grijă în plus pentru viitoarea mamă.

Citește și: Sensy a confirmat că este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la ,,Bravo ai stil!"

„La nuntă mi-am făcut de cap. A mâncat din fiecare preparat.

Am mâncat sărmăluțe, deși nu am avut voie. Le-am mâncat pe toate. A fost greu, foarte obositor. A urmat și a doua zi ciorba de potroace. Am intoxicat copilul ăsta! Unde mai pui că poftesc la alcool! Am băut și o gură de vin. Asta e, acum vom vedea ce va fi! Să sperăm că nu i-a cauzat bebelușului! Lumea zice că totuși m-am descurcat bine, am rezistat!”, a povestit Sensy, conform click.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sensy întâmpină unele dificultăți din cauza sarcinii

Nu este ușor să fii gravidă, iar acest lucru a început să fie resimțit și de către Sensy. Fosta concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” recunoaște că, spre deosebire de alte femei, singura problemă cu care se confruntă este o durere de spate, dar pe care speră să o rezolve printr-un masaj.

De asemenea, nici nu s-a mai cântărit de ceva vreme, deoarece nu a acumulat foarte multe kilograme în timpul sarcinii, până acum, iar ceea ce o ajută este faptul

că mănâncă mai puțin decât o făcea atunci când nu era însărcinată.

Citește și: Ce rochie va purta Sensy la marele eveniment din viața ei. Influencerița este în toiul pregătirilor pentru nuntă

„Este o durere continuă pe care o am, între omoplați, în rest, e foarte bine! Mă adaptez schimbării! Gâfâi, obosesc, merg mai greu! Nu mă cântăresc. Ultima oară când m-am cântărit cred că am luat trei kilograme în plus, acum cred că deja vreo cinci.

Nu am pofte, e interesant, abia aștept! Înainte mâncam mai mult decât acum!”, a mai spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.