Sentimente înșelătoare, în episodul din această seară, din serialul “Melek”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 17 aug 2023, 18:16
Foto(9)

Cumali nu se împacă deloc cu ideea că nepotul său și Defne se iubesc și își doresc să aibă un viitor împreună.

În această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial “Melek” vor fi părtașii unor noi situații încărcate de dramatism ce se vor derula în viețile personajelor preferate, odată cu difuzarea unui nou episod al productiei, la Kanal D.

Citește și: Melek află care sunt sentimentele reale ale lui Halil față de ea. Vezi online live episodul 28 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Sentimente înșelătoare, în episodul din această seară, din “Melek”

Dacă până odinioară Alpay a avut o relație dificilă cu cei trei copii ai săi cu Melek, iată că acum aceștia sunt plăcut surprinși de schimbarea de comportament a tatălui lor. Defne și Kerem primesc un cadou neașteptat din partea tatălui lor, însă niciunul nu bănuiește că, în realitate, tatăl lor este neschimbat, și urmareste doar să-și țină promisiunea făcută lui Kenan în ceea ce privește răzbunarea pentru moartea fiului acestuia, Adnan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Decizii surprinzătoare, în episodul din această seară, din serialul “Melek”

Basak, prietena lui Melek, se confruntă cu o situație extrem de dificilă, de când fiica ei a decis să părăsească Antep-ul. Femeia nu acceptă că își poate <pierde> fiica și este șocată când află motivul pentru care Zehra vrea să plece din casa părintească.

Cumali nu se împacă deloc cu ideea că nepotul său și Defne se iubesc și își doresc să aibă un viitor împreună. Din nou familiile Șirhan și Karadag ajung în pragul unui nou <război>. Ce mare tragedie amenință să se petreacă în familia Șirhan și cine se face vinovat de aceasta, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din “Melek”, la Kanal D.