Sentința Elenei Udrea a fost amânată! Fosta politiciană ar trebui să afle dacă va fi sau nu extrădată din România pe 19 aprilie

Autor: Lavinia Medrea

Sentința Elenei Udrea a fost amânată! Fosta politiciană ar trebui să afle dacă va fi sau nu extrădată din România pe 19 aprilie

Sursa: Twitter

Elena Udrea va mai petrece câteva zile în Bulgaria, după ce judecătorii au decis să amâne sentința până pe 19 aprilie în procesul de extrădare a fostei politiciene, care a primit o condamnare de șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea și-a petrecut ultimele zile în arest în Bulgaria, iar audierea a avut loc după ce autoritățile din România au cerut extrădarea Elenei Udrea.

Când va afla Elena Udrea dacă va fi sau nu extrădată din România

Elena Udrea a fost condamnată săptămâna trecută la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Hotărârea a fost făcută de Înalta Curte de Casație și Justiție și este definitivă.

Citeste si: Va fi sau nu extrădată Elena Udrea in România? Trei judecători o vor audia astăzi și vor decide soarta fostei politiciane

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Săptămâna trecută, polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea acasă pentru a aplica mandatul de arestare, motiv pentru care autoritățile române au început procedurile și Elena Udrea a fost dată în urmărire generală, după care a fost găsită în Bulgaria, aproape de granița cu Grecia. Elena Udrea fost reținută în baza unui mandat al procurorului bulgar, potrivit România TV.

Sentința Elenei Udreea a fost amânată până pe 19 aprilie: „Nu doresc să fiu predată autorităților române!”

Sentinţa în procesul de extrădare al Elenei Udrea a fost amânată. Elena Udrea i-a spus judecătorului că  „nu doresc să fiu predată autorităților române!”. Întrebată dacă refuză să fie predată, Elena Udrea s-a ținut ferm pe poziții și a răspuns afirmativ. Judecătorii bulgari au amânat sentinţa cu îmcă cinci zile şi au solicitat autorităţilor române informaţii despre închisoarea în care a fost închisă. Următorul termen de judecată a fost decis pentru 19 aprilie, la ora 14:30.

Citeste si: Ce avere are Elena Udrea. E obligată să plătească despăgubiri de aproape 3 milioane de euro după condamnarea din dosarul „Gala Bute”  

Pe lângă asta, joi, la Curtea de Apel din Sofia, se va judeca recursul formulat de Elena Udrea la decizia Tribunalului din Blagoevgrad ca aceasta să rămână în arest în Bulgaria, transmite România TV.

Sursă: România TV.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.