Senzatia internetului! Kido, motanul-minune care joaca alba-neagra mai ceva ca un profesionist

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:29

Nimic nu-i scapa, desi pare ca nu-l intereseaza ce se intampla in jurul lui. Dar nu da niciodata gres. Ce tactica o avea?

El este Kido, este alb ca zapada si are o minte agera cum rar ne este dat sa-ntalnim! Este suficient sa-l vedeti in actiune, filmat de cea care-l are-n grija.

Intins pe podea, motanul o impresioneaza pana si pe cea care-l filmeaza! Si nu este o simpla intamplare, ci tine de tactica. Cu ochii atintiti pe recipiente si bila, Kido nu scapa tinta din observatie!

Nu doar o data, nu doar de doua ori, ci de trei ori reuseste sa dea raspunsul corect, fara emotii.

Chiar daca in schema sunt nu trei, ci patru recipiente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De unde a invatat Kido? Actuala lui stapana spune ca motanul a fost abandonat pe cand avea doar 6 luni.

Si, chiar cand era pe cale sa fie pus pe lista neagra la un centru pentru animalele abandonate, destinul a facut ca cea care acum il filmeaza sa-l intalneasca si sa se indragosteasca de el la prima vedere. De atunci, cei doi sunt nedespartiti! Inclusiv pe internet! Filmuletul a strans peste 4 milioane de vizualizari pe internet.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.